Lampedusa
Rejs direkte til Linosa med færge
Linosa
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lampedusa til Linosa?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lampedusa til Linosa? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lampedusa til Linosa er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lampedusa til Linosa, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lampedusa til Linosa.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Lampedusa Linosa færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lampedusa til Linosa, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lampedusa - Linosa

Afgangshavn
Lampedusa
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Linosa
Italien
Sicilien
Afstand
47 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lampedusa Linosa: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lampedusa til Linosa, kan du finde billetter fra 97 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 724 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lampedusa til Linosa, er 313 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lampedusa til Linosa er 1 timer 37 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 4 minutter om at nå Linosa, mens de hurtigste både vil ankomme til Linosa på 1 timer. Den første færge forlader havnen i Lampedusa kl. 07:30. Den sidste båd til Linosa afgår fra havnen i Lampedusa kl. 20:41.

Gennemsnitspris for Lampedusa til Linosa færgeoverfart
313 kr.
Prisinterval på færger Lampedusa Linosa (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
97 kr. - 724 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lampedusa Linosa
1 timer 37 minutter
Afgangstid for første færge til Linosa
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Linosa
20:41
Ankomsttid for første færge til Linosa
08:30
Ankomsttid for sidste færge til Linosa
22:45

Hvorfor tage færgen fra Lampedusa til Linosa?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lampedusa til Linosa være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Linosa. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lampedusa til Linosa er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Lampedusa til Linosa som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Lampedusa, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Linosa flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Lampedusa og Linosa vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Lampedusa Linosa-færgetur med færge i Lampedusa Linosa ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Liberty Lines eller Siremar-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Linosa allerede udhvilet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Lampedusa Linosa-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Siremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lampedusa og Linosa?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lampedusa og Linosa med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Lampedusa Linosa
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Lampedusa-Linosa priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Lampedusa og Linosa. Liberty Lines opererer 2 overfarter om dagen til Linosa fra Lampedusa, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Liberty Lines
1 timer
2 overfarter om dagen
Siremar Lampedusa Linosa
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Lampedusa-Linosa priser og bestille en Siremar billet mellem Lampedusa og Linosa. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Lampedusa? Hvor ankommer bådene i Linosa?

Afgangshavn i Lampedusa

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Linosa fra følgende havne i Lampedusa:

Lampedusa
Kort

Ankomsthavn i Linosa

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Linosa fra følgende havne:

Linosa
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lampedusa til Linosa, tager det mindst 1 timer at tilbagelægge de 47 km fra Lampedusa til Linosa.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lampedusa og Linosa om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 2 overfarter om dagen fra Lampedusa til Linosa.

Der er 2 rederier, der forbinder Lampedusa og Linosa: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Lampedusa og Linosa tilbagelægger du 47 km.

For at tage med båd fra Lampedusa til Linosa, kan du finde priser fra 97 kr. for den laveste, til 724 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 313 kr..

Den første færge afgår fra Lampedusa kl. 07:30 til Linosa.

Den sidste færge til Linosa afgår normalt fra Lampedusa kl. 20:41.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt