Anbefalet rute
Las Palmas De Gran Canaria
Rejs direkte til Morrojable med færge
Morrojable
Se priser
Alternative ruter
Las Palmas De Gran Canaria
Rejs med færge til Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Rejs med færge til Morrojable
Morrojable
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas eller Fred Olsen Express, så du kan finde det Las Palmas De Gran Canaria Morrojable færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Fred Olsen Express eller Naviera Armas tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable

Afgangshavn
Las Palmas De Gran Canaria
Spanien
Kanariske øer
Ankomsthavn
Morrojable
Spanien
Kanariske øer
Afstand
105 km
Færgeselskaber
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Las Palmas De Gran Canaria Morrojable: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable, kan du finde billetter fra 358 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1022 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable, er 642 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable er 2 timer 3 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 50 minutter om at nå Morrojable, mens de hurtigste både vil ankomme til Morrojable på 2 timer. Den første færge forlader havnen i Las Palmas De Gran Canaria kl. 06:15. Den sidste båd til Morrojable afgår fra havnen i Las Palmas De Gran Canaria kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable færgeoverfart
642 kr.
Prisinterval på færger Las Palmas De Gran Canaria Morrojable (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
358 kr. - 1022 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
2 timer 3 minutter
Afgangstid for første færge til Morrojable
06:15
Tidspunkt for sidste færge til Morrojable
20:00
Ankomsttid for første færge til Morrojable
08:15
Ankomsttid for sidste færge til Morrojable
22:00

Hvorfor tage færgen fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Morrojable. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. Når du går om bord på en Fred Olsen Express eller Naviera Armas-færge i Las Palmas De Gran Canaria, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Morrojable. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Fred Olsen Express eller Naviera Armas.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Las Palmas De Gran Canaria Morrojable-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Fred Olsen Express eller Naviera Armas-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Las Palmas De Gran Canaria, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Morrojable flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable?

Hvis du ønsker at rejse mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Fred Olsen Express eller Naviera Armas, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Fred Olsen Express Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express er et færgeselskab med base i Las Palmas på De Kanariske Øer, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Spanien og Portugal. På Vivanoda kan du sammenligne Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable priser og bestille en Fred Olsen Express billet mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable. Fred Olsen Express opererer 3 overfarter om dagen til Morrojable fra Las Palmas De Gran Canaria, og rejsetiden er 2 timer. Flere oplysninger om Fred Olsen Express
2 timer
3 overfarter om dagen
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas er et færgeselskab med hovedsæde i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer. Selskabet blev grundlagt i 1971 og tilbyder overfarter til flere destinationer på De Kanariske Øer, i Spanien og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable priser og bestille en Naviera Armas billet mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable. Naviera Armas opererer 7 overfarter om ugen til Morrojable fra Las Palmas De Gran Canaria, og rejsetiden er 2 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Naviera Armas
2 timer 55 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Las Palmas De Gran Canaria? Hvor ankommer bådene i Morrojable?

Afgangshavn i Las Palmas De Gran Canaria

Fred Olsen Express eller Naviera Armas færger afgår til Morrojable fra følgende havne i Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Kort

Ankomsthavn i Morrojable

Naviera Armas eller Fred Olsen Express skibe ankommer til Morrojable fra følgende havne:

Morrojable
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable, tager det mindst 2 timer at tilbagelægge de 105 km fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable om vinteren) og af færgeselskabet (Fred Olsen Express og Naviera Armas). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable.

Der er 2 rederier, der forbinder Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable: Fred Olsen Express og Naviera Armas.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Under din overfart mellem Las Palmas De Gran Canaria og Morrojable tilbagelægger du 105 km.

For at tage med båd fra Las Palmas De Gran Canaria til Morrojable, kan du finde priser fra 358 kr. for den laveste, til 1022 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 642 kr..

Den første færge afgår fra Las Palmas De Gran Canaria kl. 06:15 til Morrojable.

Den sidste færge til Morrojable afgår normalt fra Las Palmas De Gran Canaria kl. 20:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt