Lavrio
Rejs direkte til Lemnos med færge
Lemnos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lavrio til Lemnos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lavrio til Lemnos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lavrio til Lemnos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lavrio til Lemnos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lavrio til Lemnos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Lavrio Lemnos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lavrio til Lemnos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lavrio - Lemnos

Afgangshavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Lemnos
Grækenland
Afstand
263 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
8 timer 55 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lavrio Lemnos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lavrio til Lemnos, kan du finde billetter fra 216 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1082 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lavrio til Lemnos, er 649 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lavrio til Lemnos er 9 timer 8 minutter. De langsomste færger vil være 9 timer 15 minutter om at nå Lemnos, mens de hurtigste både vil ankomme til Lemnos på 9 timer. Den første færge forlader havnen i Lavrio kl. 21:45. Den sidste båd til Lemnos afgår fra havnen i Lavrio kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Lavrio til Lemnos færgeoverfart
649 kr.
Prisinterval på færger Lavrio Lemnos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
216 kr. - 1082 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lavrio Lemnos
9 timer 8 minutter
Afgangstid for første færge til Lemnos
21:45
Tidspunkt for sidste færge til Lemnos
22:00
Ankomsttid for første færge til Lemnos
07:00

Hvorfor tage færgen fra Lavrio til Lemnos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lavrio til Lemnos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lemnos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lavrio til Lemnos er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Lavrio til Lemnos står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Lavrio til Lemnos. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines-færge i Lavrio, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Lemnos. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Lavrio til Lemnos med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Lemnos for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lavrio og Lemnos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lavrio og Lemnos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Lavrio Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Lemnos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Lavrio og Lemnos. Hellenic Seaways opererer 4 overfarter om ugen til Lemnos fra Lavrio, og rejsetiden er 8 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
8 timer 55 minutter
4 overfarter om ugen
Sea Jets Lavrio Lemnos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Lemnos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Lavrio og Lemnos. Flere oplysninger om Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Lemnos
Aegean Sea Lines
Færgeselskabet Aegean Sea Lines driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Lavrio og Lemnos. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Lemnos priser og bestille en Aegean Sea Lines billet mellem Lavrio og Lemnos. Flere oplysninger om Aegean Sea Lines

Hvor afgår færgerne i Lavrio? Hvor ankommer bådene i Lemnos?

Afgangshavn i Lavrio

Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines færger afgår til Lemnos fra følgende havne i Lavrio:

Lavrio
Kort

Ankomsthavn i Lemnos

Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Lemnos fra følgende havne:

Limnos (Myrina)
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lavrio til Lemnos, tager det mindst 8 timer 55 minutter at tilbagelægge de 263 km fra Lavrio til Lemnos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lavrio og Lemnos om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, Sea Jets og Aegean Sea Lines). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Lavrio til Lemnos.

Der er 3 rederier, der forbinder Lavrio og Lemnos: Hellenic Seaways, Sea Jets og Aegean Sea Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Lavrio Lemnos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Lavrio og Lemnos tilbagelægger du 263 km.

For at tage med båd fra Lavrio til Lemnos, kan du finde priser fra 216 kr. for den laveste, til 1082 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 649 kr..

Den første færge afgår fra Lavrio kl. 21:45 til Lemnos.

Den sidste færge til Lemnos afgår normalt fra Lavrio kl. 22:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Lavrio til Lemnos?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Lavrio til Lemnos-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Lavrio Lemnos med Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Lavrio til landgang i Lemnos. Du kan også finde praktiske oplysninger om Lavrio og Lemnos.

Afgang fra Lavrio med færge

Før din Lavrio Lemnos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Lavrio havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Lavrio inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Lavrio - Lemnos / Gå til Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skranken i færgeterminalen i Lavrio for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Lemnos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Lavrio, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Overfart fra Lavrio til Lemnos: om bord på skibet...

Om bord på Aegean Sea Lines, Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Lemnos er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Lemnos:

  • Anløb af Lemnos Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Lemnos Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Lemnos fra yderdækket.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Lavrio til Lemnos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Lemnos.
  • Forlad skibet, og Lemnos er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Lemnos havn kan give dig en kontrol. Endelig begynder dit ophold i Lemnos for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt