Anbefalet rute
Lavrio
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser
Alternative ruter
Lavrio
Rejs med færge til Paros
Paros
Rejs med færge til Naxos
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lavrio til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lavrio til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lavrio til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lavrio til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lavrio til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines eller Cyclades Fast Ferries, så du kan finde det Lavrio Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lavrio til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lavrio - Naxos

Afgangshavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
135 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
8 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lavrio Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lavrio til Naxos, kan du finde billetter fra 164 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 164 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lavrio til Naxos, er 164 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lavrio til Naxos er 8 timer 55 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer 55 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 8 timer 55 minutter. Den første færge forlader havnen i Lavrio kl. 07:30.

Gennemsnitspris for Lavrio til Naxos færgeoverfart
164 kr.
Prisinterval på færger Lavrio Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
164 kr. - 164 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lavrio Naxos
8 timer 55 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
07:30
Ankomsttid for første færge til Naxos
16:25

Hvorfor tage færgen fra Lavrio til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lavrio til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lavrio til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Lavrio Naxos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Lavrio til Naxos, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Lavrio til Naxos meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Lavrio Naxos-færgeoverfarten med Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lavrio og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lavrio og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Lavrio Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Lavrio og Naxos. Flere oplysninger om Sea Jets
Cyclades Fast Ferries Lavrio Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Naxos priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Lavrio og Naxos. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
Hellenic Seaways Lavrio Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Lavrio og Naxos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Naxos fra Lavrio, og rejsetiden er 8 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
8 timer 30 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Lavrio? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Lavrio

Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways færger afgår til Naxos fra følgende havne i Lavrio:

Lavrio
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Andre alternative overfarter mellem Lavrio og Naxos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lavrio til Naxos, tager det mindst 8 timer 30 minutter at tilbagelægge de 135 km fra Lavrio til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lavrio og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (Sea Jets, Cyclades Fast Ferries og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Lavrio til Naxos.

Der er 3 rederier, der forbinder Lavrio og Naxos: Sea Jets, Cyclades Fast Ferries og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Lavrio Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Lavrio og Naxos tilbagelægger du 135 km.

For at tage med båd fra Lavrio til Naxos, kan du finde priser fra 164 kr. for den laveste, til 164 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 164 kr..

Den første færge afgår fra Lavrio kl. 07:30 til Naxos.

Hvordan er en færgeoverfart fra Lavrio til Naxos?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Lavrio og Naxos ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Lavrio til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines og Cyclades Fast Ferries' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Lavrio og Naxos.

Klar til ombordstigning i Lavrio

Før din Lavrio Naxos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Lavrio havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Lavrio. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Lavrio - Naxos / I færgeterminalen i Lavrio skal du kigge efter Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Naxos / Fra færgeterminalen i Lavrio vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. Hvis du rejser i bil, vil Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries eller Sea Jets' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Lavrio og Naxos

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Sea Jets, Cyclades Fast Ferries eller Hellenic Seaways-skibet, som de ønsker det. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Naxos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Naxos fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Naxos. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt