Anbefalet rute
Lavrio
Rejs direkte til Syros med færge
Syros
Se priser
Alternative ruter
Lavrio
Rejs med færge til Tinos
Tinos
Rejs med færge til Syros
Syros
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lavrio til Syros?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lavrio til Syros? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lavrio til Syros er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lavrio til Syros, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lavrio til Syros.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets eller Cyclades Fast Ferries, så du kan finde det Lavrio Syros færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lavrio til Syros, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lavrio - Syros

Afgangshavn
Lavrio
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Syros
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
99 km
Færgeselskaber
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lavrio Syros: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lavrio til Syros, kan du finde billetter fra 134 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 731 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lavrio til Syros, er 284 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lavrio til Syros er 5 timer 2 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 15 minutter om at nå Syros, mens de hurtigste både vil ankomme til Syros på 4 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Lavrio kl. 07:30. Den sidste båd til Syros afgår fra havnen i Lavrio kl. 16:30.

Gennemsnitspris for Lavrio til Syros færgeoverfart
284 kr.
Prisinterval på færger Lavrio Syros (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
134 kr. - 731 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lavrio Syros
5 timer 2 minutter
Afgangstid for første færge til Syros
07:30
Tidspunkt for sidste færge til Syros
16:30
Ankomsttid for første færge til Syros
12:40
Ankomsttid for sidste færge til Syros
21:45

Hvorfor tage færgen fra Lavrio til Syros?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lavrio til Syros være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Syros. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lavrio til Syros er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Lavrio Syros-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Syros helt afslappet.
Færger er ideelle for familier!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Lavrio og Syros på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Lavrio, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Syros flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Lavrio og Syros vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Lavrio til Syros meget hurtigere med fly. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Tværtimod har du på ruten Lavrio-Syros om bord på færgen fra Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lavrio og Syros?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lavrio og Syros med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Lavrio Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Syros priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Lavrio og Syros. Hellenic Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Syros fra Lavrio, og rejsetiden er 5 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
5 timer 10 minutter
2 overfarter om ugen
ANEK Lines Lavrio Syros
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Lavrio-Syros og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Syros priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Lavrio og Syros. Flere oplysninger om ANEK Lines
Sea Jets Lavrio Syros
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Lavrio-Syros priser og bestille en Sea Jets billet mellem Lavrio og Syros. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Lavrio? Hvor ankommer bådene i Syros?

Afgangshavn i Lavrio

Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets færger afgår til Syros fra følgende havne i Lavrio:

Lavrio
Kort

Ankomsthavn i Syros

Sea Jets, ANEK Lines eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Syros fra følgende havne:

Port of Siros Ermoupoli
Kort
Andre alternative overfarter mellem Lavrio og Syros
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lavrio til Syros, tager det mindst 5 timer 10 minutter at tilbagelægge de 99 km fra Lavrio til Syros.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lavrio og Syros om vinteren) og af færgeselskabet (Hellenic Seaways, ANEK Lines og Sea Jets). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Lavrio til Syros.

Der er 3 rederier, der forbinder Lavrio og Syros: Hellenic Seaways, ANEK Lines og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Lavrio Syros booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Lavrio og Syros tilbagelægger du 99 km.

For at tage med båd fra Lavrio til Syros, kan du finde priser fra 134 kr. for den laveste, til 731 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 284 kr..

Den første færge afgår fra Lavrio kl. 07:30 til Syros.

Den sidste færge til Syros afgår normalt fra Lavrio kl. 16:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Lavrio til Syros?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Lavrio og Syros ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Lavrio til udstigning i Syros, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets og Cyclades Fast Ferries' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Lavrio og Syros.

Klar til ombordstigning i Lavrio

Inden du tager af sted på din færgetur fra Lavrio Syros til Lavrio, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Lavrio havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Lavrio inden for den tidsfrist, som Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Lavrio - Syros / I færgeterminalen i Lavrio skal du kigge efter Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Syros / I færgeterminalen i Lavrio udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, ANEK Lines eller Hellenic Seaways' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på færgen fra Lavrio til Syros

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Hellenic Seaways, ANEK Lines eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Syros, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Syros:

  • Syros Harbour er i sigte / Du får først adgang til garagen, når båden har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Syros fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Lavrio til Syros i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Syros.
  • Forlad skibet og udforsk Syros / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. Toldpersonalet i Syros havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Syros begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt