Leipsoi
Rejs direkte til Agathonisi med færge
Agathonisi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Leipsoi til Agathonisi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Leipsoi til Agathonisi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Leipsoi til Agathonisi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Leipsoi til Agathonisi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Leipsoi til Agathonisi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways, så du kan finde det Leipsoi Agathonisi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Leipsoi til Agathonisi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Leipsoi - Agathonisi

Afgangshavn
Leipsoi
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Agathonisi
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
29 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Leipsoi Agathonisi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Leipsoi til Agathonisi, kan du finde billetter fra 52 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 597 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Leipsoi til Agathonisi, er 343 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Leipsoi til Agathonisi er 1 timer 23 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 40 minutter om at nå Agathonisi, mens de hurtigste både vil ankomme til Agathonisi på 1 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Leipsoi kl. 09:30. Den sidste båd til Agathonisi afgår fra havnen i Leipsoi kl. 17:35.

Gennemsnitspris for Leipsoi til Agathonisi færgeoverfart
343 kr.
Prisinterval på færger Leipsoi Agathonisi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
52 kr. - 597 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Leipsoi Agathonisi
1 timer 23 minutter
Afgangstid for første færge til Agathonisi
09:30
Tidspunkt for sidste færge til Agathonisi
17:35
Ankomsttid for første færge til Agathonisi
12:10
Ankomsttid for sidste færge til Agathonisi
18:55

Hvilke selskaber opererer færger mellem Leipsoi og Agathonisi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Leipsoi og Agathonisi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agathonisi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Leipsoi-Agathonisi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Leipsoi og Agathonisi. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Agathonisi fra Leipsoi, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
1 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Leipsoi? Hvor ankommer bådene i Agathonisi?

Afgangshavn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways færger afgår til Agathonisi fra følgende havne i Leipsoi:

Port of Leipsoi
Kort

Ankomsthavn i Agathonisi

Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Agathonisi fra følgende havne:

Agathonisi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt