Leipsoi
Rejs direkte til Agios Kyrikos med færge
Agios Kyrikos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Leipsoi til Agios Kyrikos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Leipsoi til Agios Kyrikos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Leipsoi til Agios Kyrikos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Leipsoi til Agios Kyrikos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Leipsoi til Agios Kyrikos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Leipsoi Agios Kyrikos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Leipsoi til Agios Kyrikos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Leipsoi - Agios Kyrikos

Afgangshavn
Leipsoi
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Agios Kyrikos
Grækenland
Afstand
55 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Leipsoi Agios Kyrikos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Leipsoi til Agios Kyrikos, kan du finde billetter fra 67 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 970 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Leipsoi til Agios Kyrikos, er 492 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Leipsoi til Agios Kyrikos er 1 timer 49 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 40 minutter om at nå Agios Kyrikos, mens de hurtigste både vil ankomme til Agios Kyrikos på 1 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Leipsoi kl. 00:30. Den sidste båd til Agios Kyrikos afgår fra havnen i Leipsoi kl. 14:50.

Gennemsnitspris for Leipsoi til Agios Kyrikos færgeoverfart
492 kr.
Prisinterval på færger Leipsoi Agios Kyrikos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
67 kr. - 970 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Leipsoi Agios Kyrikos
1 timer 49 minutter
Afgangstid for første færge til Agios Kyrikos
00:30
Tidspunkt for sidste færge til Agios Kyrikos
14:50
Ankomsttid for første færge til Agios Kyrikos
03:10
Ankomsttid for sidste færge til Agios Kyrikos
16:15

Hvorfor tage færgen fra Leipsoi til Agios Kyrikos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Leipsoi til Agios Kyrikos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Agios Kyrikos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Leipsoi til Agios Kyrikos er en ideel måde at rejse på.

Hvile i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Leipsoi til Agios Kyrikos, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Leipsoi-Agios Kyrikos kan du gå ud på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Agios Kyrikos fuld af energi.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Agios Kyrikos eller et andet sted hen på, hvis man vil til Agios Kyrikos. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Tværtimod har du på ruten Leipsoi-Agios Kyrikos om bord på færgen fra Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Leipsoi og Agios Kyrikos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Leipsoi og Agios Kyrikos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Leipsoi-Agios Kyrikos priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Leipsoi og Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Agios Kyrikos fra Leipsoi, og rejsetiden er 1 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
1 timer 30 minutter
2 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Leipsoi-Agios Kyrikos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Leipsoi og Agios Kyrikos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Agios Kyrikos fra Leipsoi, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
2 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Leipsoi? Hvor ankommer bådene i Agios Kyrikos?

Afgangshavn i Leipsoi

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways færger afgår til Agios Kyrikos fra følgende havne i Leipsoi:

Port of Leipsoi
Kort

Ankomsthavn i Agios Kyrikos

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Agios Kyrikos fra følgende havne:

Port of Agios Kyrikos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Leipsoi til Agios Kyrikos, tager det mindst 1 timer 30 minutter at tilbagelægge de 55 km fra Leipsoi til Agios Kyrikos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Leipsoi og Agios Kyrikos om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 3 overfarter om ugen fra Leipsoi til Agios Kyrikos.

Der er 2 rederier, der forbinder Leipsoi og Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Leipsoi og Agios Kyrikos tilbagelægger du 55 km.

For at tage med båd fra Leipsoi til Agios Kyrikos, kan du finde priser fra 67 kr. for den laveste, til 970 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 492 kr..

Den første færge afgår fra Leipsoi kl. 00:30 til Agios Kyrikos.

Den sidste færge til Agios Kyrikos afgår normalt fra Leipsoi kl. 14:50.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt