Anbefalet rute
Lemnos
Rejs direkte til Mesta (Chios) med færge
Mesta (Chios)
Se priser
Alternative ruter
Lemnos
Rejs med færge til Agios Efstratios
Agios Efstratios
Rejs med færge til Mesta (Chios)
Mesta (Chios)
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lemnos til Mesta (Chios)?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lemnos til Mesta (Chios)? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lemnos til Mesta (Chios) er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lemnos til Mesta (Chios), og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lemnos til Mesta (Chios).

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Lemnos Mesta (Chios) færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lemnos til Mesta (Chios), skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lemnos - Mesta (Chios)

Afgangshavn
Lemnos
Grækenland
Ankomsthavn
Mesta (Chios)
Grækenland
Afstand
193 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Lemnos til Mesta (Chios)?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lemnos til Mesta (Chios) være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Mesta (Chios). Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lemnos til Mesta (Chios) er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Lemnos Mesta (Chios)-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Sea Jets eller Hellenic Seaways-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Lemnos til Mesta (Chios) ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Sea Jets eller Hellenic Seaways står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Lemnos, til det forlader Mesta (Chios). De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lemnos og Mesta (Chios)?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lemnos og Mesta (Chios) med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Lemnos Mesta (Chios)
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Lemnos-Mesta (Chios) priser og bestille en Sea Jets billet mellem Lemnos og Mesta (Chios). Flere oplysninger om Sea Jets
Hellenic Seaways Lemnos Mesta (Chios)
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Lemnos-Mesta (Chios) priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Lemnos og Mesta (Chios). Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Lemnos? Hvor ankommer bådene i Mesta (Chios)?

Afgangshavn i Lemnos

Sea Jets eller Hellenic Seaways færger afgår til Mesta (Chios) fra følgende havne i Lemnos:

Limnos (Myrina)
Kort

Ankomsthavn i Mesta (Chios)

Hellenic Seaways eller Sea Jets skibe ankommer til Mesta (Chios) fra følgende havne:

Mesta (Chios)
Kort
Andre alternative overfarter mellem Lemnos og Mesta (Chios)
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Lemnos og Mesta (Chios): Sea Jets og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Under din overfart mellem Lemnos og Mesta (Chios) tilbagelægger du 193 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt