Levanzo
Rejs direkte til Favignana med færge
Favignana
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Levanzo til Favignana?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Levanzo til Favignana? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Levanzo til Favignana er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Levanzo til Favignana, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Levanzo til Favignana.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Levanzo Favignana færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Levanzo til Favignana, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Levanzo - Favignana

Afgangshavn
Levanzo
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Favignana
Italien
Sicilien
Afstand
8 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Levanzo Favignana: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Levanzo til Favignana, kan du finde billetter fra 37 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 448 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Levanzo til Favignana, er 172 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Levanzo til Favignana er 47 minutter. De langsomste færger vil være 2 timer 55 minutter om at nå Favignana, mens de hurtigste både vil ankomme til Favignana på 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Levanzo kl. 06:55. Den sidste båd til Favignana afgår fra havnen i Levanzo kl. 14:00.

Gennemsnitspris for Levanzo til Favignana færgeoverfart
172 kr.
Prisinterval på færger Levanzo Favignana (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
37 kr. - 448 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Levanzo Favignana
47 minutter
Afgangstid for første færge til Favignana
06:55
Tidspunkt for sidste færge til Favignana
14:00
Ankomsttid for første færge til Favignana
07:05
Ankomsttid for sidste færge til Favignana
15:00

Hvorfor tage færgen fra Levanzo til Favignana?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Levanzo til Favignana være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Favignana. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Levanzo til Favignana er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Levanzo kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Liberty Lines eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Favignana fuld af energi.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Levanzo Favignana-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Liberty Lines eller Siremar er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Favignana helt afslappet.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Favignana eller et andet sted hen på, hvis man vil til Favignana. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Tværtimod har du på ruten Levanzo-Favignana om bord på færgen fra Liberty Lines eller Siremar masser af muligheder for at more dig, gå rundt på yderdækket og endda tage solbad om sommeren. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Levanzo og Favignana?

Hvis du ønsker at rejse mellem Levanzo og Favignana med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Levanzo Favignana
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Levanzo-Favignana priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Levanzo og Favignana. Liberty Lines opererer 10 overfarter om dagen til Favignana fra Levanzo, og rejsetiden er 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
10 minutter
10 overfarter om dagen
Siremar Levanzo Favignana
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Levanzo-Favignana priser og bestille en Siremar billet mellem Levanzo og Favignana. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Levanzo? Hvor ankommer bådene i Favignana?

Afgangshavn i Levanzo

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Favignana fra følgende havne i Levanzo:

Levanzo
Kort

Ankomsthavn i Favignana

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Favignana fra følgende havne:

Favignana
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Levanzo til Favignana, tager det mindst 10 minutter at tilbagelægge de 8 km fra Levanzo til Favignana.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Levanzo og Favignana om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 10 overfarter om dagen fra Levanzo til Favignana.

Der er 2 rederier, der forbinder Levanzo og Favignana: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Levanzo og Favignana tilbagelægger du 8 km.

For at tage med båd fra Levanzo til Favignana, kan du finde priser fra 37 kr. for den laveste, til 448 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 172 kr..

Den første færge afgår fra Levanzo kl. 06:55 til Favignana.

Den sidste færge til Favignana afgår normalt fra Levanzo kl. 14:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt