Lipari
Rejs direkte til Alicudi med færge
Alicudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lipari til Alicudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lipari til Alicudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lipari til Alicudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lipari til Alicudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lipari til Alicudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Lipari Alicudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lipari til Alicudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lipari - Alicudi

Afgangshavn
Lipari
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Alicudi
Italien
Æoliske Øer
Afstand
53 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
1 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lipari Alicudi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lipari til Alicudi, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 903 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lipari til Alicudi, er 366 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lipari til Alicudi er 2 timer 40 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 35 minutter om at nå Alicudi, mens de hurtigste både vil ankomme til Alicudi på 1 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Lipari kl. 07:50. Den sidste båd til Alicudi afgår fra havnen i Lipari kl. 14:45.

Gennemsnitspris for Lipari til Alicudi færgeoverfart
366 kr.
Prisinterval på færger Lipari Alicudi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 903 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lipari Alicudi
2 timer 40 minutter
Afgangstid for første færge til Alicudi
07:50
Tidspunkt for sidste færge til Alicudi
14:45
Ankomsttid for første færge til Alicudi
09:30
Ankomsttid for sidste færge til Alicudi
16:20

Hvorfor tage færgen fra Lipari til Alicudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lipari til Alicudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alicudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lipari til Alicudi er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Lipari til Alicudi på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Lipari-Alicudi-overfarten med Siremar eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Lipari Alicudi-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Liberty Lines eller Siremar-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Alicudi allerede udhvilet.
Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Lipari til Alicudi ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lipari og Alicudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lipari og Alicudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Lipari Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Lipari-Alicudi priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Lipari og Alicudi. Liberty Lines opererer 4 overfarter om dagen til Alicudi fra Lipari, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Liberty Lines
1 timer
4 overfarter om dagen
Siremar Lipari Alicudi
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Lipari-Alicudi priser og bestille en Siremar billet mellem Lipari og Alicudi. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Lipari? Hvor ankommer bådene i Alicudi?

Afgangshavn i Lipari

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Alicudi fra følgende havne i Lipari:

Lipari
Kort

Ankomsthavn i Alicudi

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Alicudi fra følgende havne:

Alicudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lipari til Alicudi, tager det mindst 1 timer at tilbagelægge de 53 km fra Lipari til Alicudi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lipari og Alicudi om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Lipari til Alicudi.

Der er 2 rederier, der forbinder Lipari og Alicudi: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Lipari og Alicudi tilbagelægger du 53 km.

For at tage med båd fra Lipari til Alicudi, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 903 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 366 kr..

Den første færge afgår fra Lipari kl. 07:50 til Alicudi.

Den sidste færge til Alicudi afgår normalt fra Lipari kl. 14:45.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt