Anbefalet rute
Lipari
Rejs direkte til Vibo Valentia med færge
Vibo Valentia
Se priser
Alternative ruter
Lipari
Rejs med færge til Milazzo
Milazzo
Rejs med bus, tog, samkørsel, færge til Vibo Valentia
Vibo Valentia
Se priser
Lipari
Rejs med færge til Stromboli
Stromboli
Rejs med færge til Vibo Valentia
Vibo Valentia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lipari til Vibo Valentia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lipari til Vibo Valentia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lipari til Vibo Valentia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lipari til Vibo Valentia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lipari til Vibo Valentia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Lipari Vibo Valentia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lipari til Vibo Valentia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lipari - Vibo Valentia

Afgangshavn
Lipari
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Vibo Valentia
Italien
Calabria
Afstand
102 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
2 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lipari Vibo Valentia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lipari til Vibo Valentia, kan du finde billetter fra 239 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 239 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lipari til Vibo Valentia, er 239 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lipari til Vibo Valentia er 3 timer 25 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 25 minutter om at nå Vibo Valentia, mens de hurtigste både vil ankomme til Vibo Valentia på 3 timer 25 minutter. Den første færge forlader havnen i Lipari kl. 09:15.

Gennemsnitspris for Lipari til Vibo Valentia færgeoverfart
239 kr.
Prisinterval på færger Lipari Vibo Valentia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
239 kr. - 239 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lipari Vibo Valentia
3 timer 25 minutter
Afgangstid for første færge til Vibo Valentia
09:15
Ankomsttid for første færge til Vibo Valentia
12:40

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lipari og Vibo Valentia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lipari og Vibo Valentia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Lipari Vibo Valentia
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Lipari-Vibo Valentia priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Lipari og Vibo Valentia. Liberty Lines opererer 2 overfarter om ugen til Vibo Valentia fra Lipari, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
3 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Lipari? Hvor ankommer bådene i Vibo Valentia?

Afgangshavn i Lipari

Liberty Lines færger afgår til Vibo Valentia fra følgende havne i Lipari:

Lipari
Kort

Ankomsthavn i Vibo Valentia

Liberty Lines skibe ankommer til Vibo Valentia fra følgende havne:

Vibo Valentia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lipari til Vibo Valentia, tager det mindst 3 timer 20 minutter at tilbagelægge de 102 km fra Lipari til Vibo Valentia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lipari og Vibo Valentia om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines). Der er i øjeblikket 2 overfarter om ugen fra Lipari til Vibo Valentia.

Der er 1 rederier, der forbinder Lipari og Vibo Valentia: Liberty Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

For at tage med båd fra Lipari til Vibo Valentia, kan du finde priser fra 239 kr. for den laveste, til 239 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 239 kr..

Den første færge afgår fra Lipari kl. 09:15 til Vibo Valentia.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt