Lipari
Rejs direkte til Vulcano med færge
Vulcano
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lipari til Vulcano?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lipari til Vulcano? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lipari til Vulcano er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lipari til Vulcano, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lipari til Vulcano.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Lipari Vulcano færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lipari til Vulcano, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lipari - Vulcano

Afgangshavn
Lipari
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Vulcano
Italien
Æoliske Øer
Afstand
6 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Hyppighed af overfarter
17 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
10 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lipari Vulcano: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lipari til Vulcano, kan du finde billetter fra 37 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 448 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lipari til Vulcano, er 164 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lipari til Vulcano er 17 minutter. De langsomste færger vil være 25 minutter om at nå Vulcano, mens de hurtigste både vil ankomme til Vulcano på 10 minutter. Den første færge forlader havnen i Lipari kl. 06:50. Den sidste båd til Vulcano afgår fra havnen i Lipari kl. 17:15.

Gennemsnitspris for Lipari til Vulcano færgeoverfart
164 kr.
Prisinterval på færger Lipari Vulcano (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
37 kr. - 448 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lipari Vulcano
17 minutter
Afgangstid for første færge til Vulcano
06:50
Tidspunkt for sidste færge til Vulcano
17:15
Ankomsttid for første færge til Vulcano
07:00
Ankomsttid for sidste færge til Vulcano
17:40

Hvorfor tage færgen fra Lipari til Vulcano?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lipari til Vulcano være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Vulcano. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lipari til Vulcano er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Lipari-Vulcano kan du gå ud på Liberty Lines eller Siremar-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Vulcano fuld af energi.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Vulcano eller et andet sted hen på, hvis man vil til Vulcano. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Lipari-Vulcano-overfarten med Siremar eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Lipari Vulcano-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Liberty Lines eller Siremar-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lipari og Vulcano?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lipari og Vulcano med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Lipari Vulcano
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Lipari-Vulcano priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Lipari og Vulcano. Liberty Lines opererer 17 overfarter om dagen til Vulcano fra Lipari, og rejsetiden er 10 minutter. Flere oplysninger om Liberty Lines
10 minutter
17 overfarter om dagen
Siremar Lipari Vulcano
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Lipari-Vulcano priser og bestille en Siremar billet mellem Lipari og Vulcano. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Lipari? Hvor ankommer bådene i Vulcano?

Afgangshavn i Lipari

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Vulcano fra følgende havne i Lipari:

Lipari
Kort

Ankomsthavn i Vulcano

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Vulcano fra følgende havne:

Vulcano
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lipari til Vulcano, tager det mindst 10 minutter at tilbagelægge de 6 km fra Lipari til Vulcano.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lipari og Vulcano om vinteren) og af færgeselskabet (Liberty Lines og Siremar). Der er i øjeblikket 17 overfarter om dagen fra Lipari til Vulcano.

Der er 2 rederier, der forbinder Lipari og Vulcano: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Lipari og Vulcano tilbagelægger du 6 km.

For at tage med båd fra Lipari til Vulcano, kan du finde priser fra 37 kr. for den laveste, til 448 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 164 kr..

Den første færge afgår fra Lipari kl. 06:50 til Vulcano.

Den sidste færge til Vulcano afgår normalt fra Lipari kl. 17:15.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt