List
Rejs direkte til Havneby med færge
Havneby
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra List til Havneby?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra List til Havneby? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra List til Havneby er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra List til Havneby, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra List til Havneby.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Syltfähre, så du kan finde det List Havneby færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Syltfähre tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra List til Havneby, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen List - Havneby

Afgangshavn
List
Tyskland
Schleswig-Holstein
Ankomsthavn
Havneby
Danmark
Afstand
12 km
Færgeselskaber
Syltfähre
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra List til Havneby?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra List til Havneby være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Havneby. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra List til Havneby er en ideel måde at rejse på.

Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra List til Havneby som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader List, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Havneby flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem List og Havneby vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Nyd den friske havluft
De sundhedsmæssige fordele ved havluft er mange. Under overfarten List-Havneby kan du gå ud på Syltfähre-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Havneby fuld af energi.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra List til Havneby meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På List-Havneby-overfarten med Syltfähre-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem List og Havneby?

Hvis du ønsker at rejse mellem List og Havneby med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Syltfähre, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Syltfähre List Havneby
Syltfähre
Færgeselskabet Syltfähre driver overfarter i Tyskland og Danmark og især søforbindelser mellem havnene i List og Havneby. På Vivanoda kan du sammenligne List-Havneby priser og bestille en Syltfähre billet mellem List og Havneby. Flere oplysninger om Syltfähre

Hvor afgår færgerne i List? Hvor ankommer bådene i Havneby?

Afgangshavn i List

Syltfähre færger afgår til Havneby fra følgende havne i List:

List
Kort

Ankomsthavn i Havneby

Syltfähre skibe ankommer til Havneby fra følgende havne:

Havneby
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder List og Havneby: Syltfähre.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Syltfähre.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Syltfähre på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din List Havneby booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem List og Havneby tilbagelægger du 12 km.

Din List til Havneby færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem List og Havneby ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Syltfähre forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i List til du går fra borde i Havneby. Du kan også finde praktiske oplysninger om List og Havneby.

Ombordstigning i List

Inden du tager af sted på din færgetur fra List Havneby til List, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i List havn / Du skal ankomme i havnen i List i god tid. Tjek venligst dette med dit Syltfähre-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten List - Havneby / Gå til Syltfähre-skranken i færgeterminalen i List for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Havneby / Fra færgeterminalen i List vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Syltfähre-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra List til Havneby: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Syltfähre-skibet, som de ønsker det. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Havneby er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Havneby:

  • Anløb af Havneby Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Havneby fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra List til Havneby i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Havneby.
  • Forlad skibet og udforsk Havneby / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Havneby. Endelig begynder dit ophold i Havneby for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt