Lubeck
Rejs direkte til Liepaja med færge
Liepaja
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Travemünde til Liepaja?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Travemünde til Liepaja? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Travemünde til Liepaja er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Travemünde til Liepaja, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Travemünde til Liepaja.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Stena Line, så du kan finde det Travemünde Liepaja færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Stena Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Travemünde til Liepaja, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Travemünde - Liepaja

Afgangshavn
Lubeck
Tyskland
Schleswig-Holstein
Ankomsthavn
Liepaja
Letland
Afstand
716 km
Færgeselskaber
Stena Line
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
26 timer
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Travemünde Liepaja: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Travemünde til Liepaja, kan du finde billetter fra 321 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1604 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Travemünde til Liepaja, er 776 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Travemünde til Liepaja er 22 timer 25 minutter. De langsomste færger vil være 23 timer om at nå Liepaja, mens de hurtigste både vil ankomme til Liepaja på 22 timer. Den første færge forlader havnen i Travemünde kl. 16:00. Den sidste båd til Liepaja afgår fra havnen i Travemünde kl. 23:30.

Gennemsnitspris for Travemünde til Liepaja færgeoverfart
776 kr.
Prisinterval på færger Travemünde Liepaja (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
321 kr. - 1604 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Travemünde Liepaja
22 timer 25 minutter
Afgangstid for første færge til Liepaja
16:00
Tidspunkt for sidste færge til Liepaja
23:30
Ankomsttid for første færge til Liepaja
15:00
Ankomsttid for sidste færge til Liepaja
23:30

Hvilke selskaber opererer færger mellem Travemünde og Liepaja?

Hvis du ønsker at rejse mellem Travemünde og Liepaja med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Stena Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Stena Line Travemünde Liepaja
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Travemünde-Liepaja priser og bestille en Stena Line billet mellem Travemünde og Liepaja. Stena Line opererer 5 overfarter om ugen til Liepaja fra Travemünde, og rejsetiden er 26 timer. Flere oplysninger om Stena Line
26 timer
5 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Travemünde? Hvor ankommer bådene i Liepaja?

Afgangshavn i Travemünde

Stena Line færger afgår til Liepaja fra følgende havne i Travemünde:

Lübeck Travemünde
Kort

Ankomsthavn i Liepaja

Stena Line skibe ankommer til Liepaja fra følgende havne:

Liepaja
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt