Lumparland
Rejs direkte til Kapellskär med færge
Kapellskär
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lumparland til Kapellskär?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lumparland til Kapellskär? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lumparland til Kapellskär er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lumparland til Kapellskär, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lumparland til Kapellskär.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Finnlines eller Tallink, så du kan finde det Lumparland Kapellskär færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Finnlines eller Tallink tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lumparland til Kapellskär, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lumparland - Kapellskär

Afgangshavn
Lumparland
Finland
Åland
Ankomsthavn
Kapellskär
Sverige
Afstand
80 km
Færgeselskaber
Finnlines, Tallink
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
3 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lumparland Kapellskär: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lumparland til Kapellskär, kan du finde billetter fra 560 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1634 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lumparland til Kapellskär, er 851 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lumparland til Kapellskär er 5 timer 2 minutter. De langsomste færger vil være 7 timer 30 minutter om at nå Kapellskär, mens de hurtigste både vil ankomme til Kapellskär på 3 timer. Den første færge forlader havnen i Lumparland kl. 00:45. Den sidste båd til Kapellskär afgår fra havnen i Lumparland kl. 23:30.

Gennemsnitspris for Lumparland til Kapellskär færgeoverfart
851 kr.
Prisinterval på færger Lumparland Kapellskär (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
560 kr. - 1634 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lumparland Kapellskär
5 timer 2 minutter
Afgangstid for første færge til Kapellskär
00:45
Tidspunkt for sidste færge til Kapellskär
23:30
Ankomsttid for første færge til Kapellskär
06:00
Ankomsttid for sidste færge til Kapellskär
18:45

Hvorfor tage færgen fra Lumparland til Kapellskär?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Lumparland til Kapellskär være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kapellskär. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Lumparland til Kapellskär er en ideel måde at rejse på.

Til komfort i en kahyt
Selv om det ikke er obligatorisk at foretage overfarten fra Lumparland til Kapellskär ved at booke en kahyt, fratager du dig selv en komfort, som færgen er den eneste transportform, der kan tilbyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv om deres anvendelse er mest indlysende på en overfart med overnatning, er det også muligt at booke en kahyt om dagen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Lumparland Kapellskär-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Finnlines eller Tallink-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Lumparland-Kapellskär i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Kapellskär.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lumparland og Kapellskär?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lumparland og Kapellskär med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Finnlines eller Tallink, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Finnlines Lumparland Kapellskär
Finnlines
Finnlines blev grundlagt i 1948 og har sit hovedsæde i Finland. Selskabet betjener Finland, Tyskland, Sverige og Polen. På Vivanoda kan du sammenligne Lumparland-Kapellskär priser og bestille en Finnlines billet mellem Lumparland og Kapellskär. Finnlines opererer 14 overfarter om ugen til Kapellskär fra Lumparland, og rejsetiden er 3 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Finnlines
3 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen
Tallink Lumparland Kapellskär
Tallink
Tallink, der blev grundlagt i 1991, er et estisk baseret færgeselskab, der betjener de baltiske lande, Finland og Sverige. På Vivanoda kan du sammenligne Lumparland-Kapellskär priser og bestille en Tallink billet mellem Lumparland og Kapellskär. Flere oplysninger om Tallink

Hvor afgår færgerne i Lumparland? Hvor ankommer bådene i Kapellskär?

Afgangshavn i Lumparland

Finnlines eller Tallink færger afgår til Kapellskär fra følgende havne i Lumparland:

Langnas
Kort

Ankomsthavn i Kapellskär

Tallink eller Finnlines skibe ankommer til Kapellskär fra følgende havne:

Kapellskar
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Lumparland til Kapellskär, tager det mindst 3 timer 20 minutter at tilbagelægge de 80 km fra Lumparland til Kapellskär.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Lumparland og Kapellskär om vinteren) og af færgeselskabet (Finnlines og Tallink). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Lumparland til Kapellskär.

Der er 2 rederier, der forbinder Lumparland og Kapellskär: Finnlines og Tallink.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Finnlines, Tallink.

Under din overfart mellem Lumparland og Kapellskär tilbagelægger du 80 km.

For at tage med båd fra Lumparland til Kapellskär, kan du finde priser fra 560 kr. for den laveste, til 1634 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 851 kr..

Den første færge afgår fra Lumparland kl. 00:45 til Kapellskär.

Den sidste færge til Kapellskär afgår normalt fra Lumparland kl. 23:30.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt