Lymington
Rejs direkte til Yarmouth med færge
Yarmouth
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Lymington til Yarmouth?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Lymington til Yarmouth? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Lymington til Yarmouth er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Lymington til Yarmouth, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Lymington til Yarmouth.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Wightlink, så du kan finde det Lymington Yarmouth færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Wightlink tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Lymington til Yarmouth, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Lymington - Yarmouth

Afgangshavn
Lymington
Det Forenede Kongerige
England
Ankomsthavn
Yarmouth
Det Forenede Kongerige
Isle of Wight
Afstand
7 km
Færgeselskaber
Wightlink
Hyppighed af overfarter
15 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Lymington Yarmouth: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Lymington til Yarmouth, kan du finde billetter fra 149 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1179 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Lymington til Yarmouth, er 433 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Lymington til Yarmouth er 40 minutter. De langsomste færger vil være 40 minutter om at nå Yarmouth, mens de hurtigste både vil ankomme til Yarmouth på 40 minutter. Den første færge forlader havnen i Lymington kl. 07:10. Den sidste båd til Yarmouth afgår fra havnen i Lymington kl. 10:00.

Gennemsnitspris for Lymington til Yarmouth færgeoverfart
433 kr.
Prisinterval på færger Lymington Yarmouth (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
149 kr. - 1179 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Lymington Yarmouth
40 minutter
Afgangstid for første færge til Yarmouth
07:10
Tidspunkt for sidste færge til Yarmouth
10:00
Ankomsttid for første færge til Yarmouth
07:50
Ankomsttid for sidste færge til Yarmouth
10:40

Hvilke selskaber opererer færger mellem Lymington og Yarmouth?

Hvis du ønsker at rejse mellem Lymington og Yarmouth med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Wightlink, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Wightlink Lymington Yarmouth
Wightlink
Wightlink er et færgeselskab baseret på Isle of Wight i Det Forenede Kongerige, der tilbyder overfarter mellem Isle of Wight og fastlandet. På Vivanoda kan du sammenligne Lymington-Yarmouth priser og bestille en Wightlink billet mellem Lymington og Yarmouth. Wightlink opererer 15 overfarter om dagen til Yarmouth fra Lymington, og rejsetiden er 40 minutter. Flere oplysninger om Wightlink
40 minutter
15 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Lymington? Hvor ankommer bådene i Yarmouth?

Afgangshavn i Lymington

Wightlink færger afgår til Yarmouth fra følgende havne i Lymington:

Lymington Pier Ferry Terminal
Kort

Ankomsthavn i Yarmouth

Wightlink skibe ankommer til Yarmouth fra følgende havne:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt