Mantoudi
Rejs direkte til Alonnisos med færge
Alonnisos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Mantoudi til Alonnisos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Mantoudi til Alonnisos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Mantoudi til Alonnisos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Mantoudi til Alonnisos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Mantoudi til Alonnisos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Anes Ferries, så du kan finde det Mantoudi Alonnisos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Anes Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Mantoudi til Alonnisos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Mantoudi - Alonnisos

Afgangshavn
Mantoudi
Grækenland
Central Greece
Ankomsthavn
Alonnisos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
60 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Anes Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Mantoudi til Alonnisos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Mantoudi til Alonnisos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Alonnisos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Mantoudi til Alonnisos er en ideel måde at rejse på.

Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Mantoudi-Alonnisos i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Alonnisos for at komme af båden.
Færger er ideelle for familier!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Mantoudi og Alonnisos med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Mantoudi, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Mantoudi til Alonnisos i lang tid.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Sea Jets eller Anes Ferries-færge i Mantoudi, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Alonnisos. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Sea Jets eller Anes Ferries, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Mantoudi og Alonnisos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Mantoudi og Alonnisos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Anes Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Mantoudi Alonnisos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Mantoudi-Alonnisos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Mantoudi og Alonnisos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Mantoudi Alonnisos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Mantoudi-Alonnisos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Mantoudi og Alonnisos. Flere oplysninger om Anes Ferries

Hvor afgår færgerne i Mantoudi? Hvor ankommer bådene i Alonnisos?

Afgangshavn i Mantoudi

Sea Jets eller Anes Ferries færger afgår til Alonnisos fra følgende havne i Mantoudi:

Mantoudi
Kort

Ankomsthavn i Alonnisos

Anes Ferries eller Sea Jets skibe ankommer til Alonnisos fra følgende havne:

Alonissos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Mantoudi og Alonnisos: Sea Jets og Anes Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Anes Ferries.

Under din overfart mellem Mantoudi og Alonnisos tilbagelægger du 60 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt