Mantoudi
Rejs direkte til Skopelos med færge
Skopelos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Mantoudi til Skopelos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Mantoudi til Skopelos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Mantoudi til Skopelos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Mantoudi til Skopelos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Mantoudi til Skopelos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Sea Jets eller Anes Ferries, så du kan finde det Mantoudi Skopelos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Sea Jets eller Anes Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Mantoudi til Skopelos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Mantoudi - Skopelos

Afgangshavn
Mantoudi
Grækenland
Central Greece
Ankomsthavn
Skopelos
Grækenland
Sporaderne Øer
Afstand
39 km
Færgeselskaber
Sea Jets, Anes Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Mantoudi til Skopelos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Mantoudi til Skopelos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Skopelos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Mantoudi til Skopelos er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Mantoudi til Skopelos på. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. På Mantoudi-Skopelos-overfarten med Anes Ferries eller Sea Jets-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Mantoudi Skopelos-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Sea Jets eller Anes Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. Når du går om bord på en Sea Jets eller Anes Ferries-færge i Mantoudi, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Skopelos. Det er dog værd at spørge Sea Jets eller Anes Ferries-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Skopelos.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Mantoudi og Skopelos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Mantoudi og Skopelos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Sea Jets eller Anes Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Sea Jets Mantoudi Skopelos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Mantoudi-Skopelos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Mantoudi og Skopelos. Flere oplysninger om Sea Jets
Anes Ferries Mantoudi Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries er et færgeselskab med base i Venedig, Italien. Det tilbyder færgeoverfarter til flere destinationer i Italien, Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Mantoudi-Skopelos priser og bestille en Anes Ferries billet mellem Mantoudi og Skopelos. Flere oplysninger om Anes Ferries

Hvor afgår færgerne i Mantoudi? Hvor ankommer bådene i Skopelos?

Afgangshavn i Mantoudi

Sea Jets eller Anes Ferries færger afgår til Skopelos fra følgende havne i Mantoudi:

Mantoudi
Kort

Ankomsthavn i Skopelos

Anes Ferries eller Sea Jets skibe ankommer til Skopelos fra følgende havne:

Skopelos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Mantoudi og Skopelos: Sea Jets og Anes Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Sea Jets, Anes Ferries.

Under din overfart mellem Mantoudi og Skopelos tilbagelægger du 39 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt