Mariehamn
Rejs direkte til Kapellskär med færge
Kapellskär
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Mariehamn til Kapellskär?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Mariehamn til Kapellskär? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Mariehamn til Kapellskär er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Mariehamn til Kapellskär, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Mariehamn til Kapellskär.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Viking Line, så du kan finde det Mariehamn Kapellskär færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Viking Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Mariehamn til Kapellskär, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Mariehamn - Kapellskär

Afgangshavn
Mariehamn
Finland
Åland
Ankomsthavn
Kapellskär
Sverige
Afstand
64 km
Færgeselskaber
Viking Line
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Mariehamn og Kapellskär?

Hvis du ønsker at rejse mellem Mariehamn og Kapellskär med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Viking Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Viking Line Mariehamn Kapellskär
Viking Line
Viking Line, der blev grundlagt i 1959, er et finsk baseret færgeselskab, der sejler mellem Finland, Sverige og Estland. På Vivanoda kan du sammenligne Mariehamn-Kapellskär priser og bestille en Viking Line billet mellem Mariehamn og Kapellskär. Viking Line opererer 3 overfarter om dagen til Kapellskär fra Mariehamn, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Viking Line
2 timer 20 minutter
3 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Mariehamn? Hvor ankommer bådene i Kapellskär?

Afgangshavn i Mariehamn

Viking Line færger afgår til Kapellskär fra følgende havne i Mariehamn:

Mariehamn
Kort

Ankomsthavn i Kapellskär

Viking Line skibe ankommer til Kapellskär fra følgende havne:

Kapellskar
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt