Anbefalet rute
Marseille
Rejs direkte til Ajaccio med færge, fly
Ajaccio
Se priser
Alternative ruter
Marseille
Rejs med fly, færge til Bastia
Bastia
Rejs med samkørsel, tog til Ajaccio
Ajaccio
Se priser
Marseille
Rejs med bus, tog, samkørsel til Nice
Nice
Rejs med fly, færge til Ajaccio
Ajaccio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Marseille til Ajaccio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Marseille til Ajaccio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Marseille til Ajaccio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Marseille til Ajaccio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Marseille til Ajaccio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som La Meridionale, Corsica Linea eller Corsica Ferries, så du kan finde det Marseille Ajaccio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Linea eller La Meridionale tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Marseille til Ajaccio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Marseille - Ajaccio

Afgangshavn
Marseille
Frankrig
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ankomsthavn
Ajaccio
Frankrig
Korsika
Afstand
315 km
Færgeselskaber
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Hyppighed af overfarter
8 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
9 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Marseille Ajaccio: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Marseille til Ajaccio, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 3827 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Marseille til Ajaccio, er 1306 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Marseille til Ajaccio er 12 timer 45 minutter. De langsomste færger vil være 13 timer 30 minutter om at nå Ajaccio, mens de hurtigste både vil ankomme til Ajaccio på 12 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Marseille kl. 18:15. Den sidste båd til Ajaccio afgår fra havnen i Marseille kl. 19:00.

Gennemsnitspris for Marseille til Ajaccio færgeoverfart
1306 kr.
Prisinterval på færger Marseille Ajaccio (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 3827 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Marseille Ajaccio
12 timer 45 minutter
Afgangstid for første færge til Ajaccio
18:15
Tidspunkt for sidste færge til Ajaccio
19:00
Ankomsttid for første færge til Ajaccio
07:00
Ankomsttid for sidste færge til Ajaccio
08:00

Hvorfor tage færgen fra Marseille til Ajaccio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Marseille til Ajaccio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Ajaccio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Marseille til Ajaccio er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra Corsica Linea eller La Meridionale står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Marseille, til det forlader Ajaccio. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Marseille til Ajaccio meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Marseille-Ajaccio-overfarten med La Meridionale eller Corsica Linea-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Marseille og Ajaccio med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Marseille, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Dine børn vil huske færgeturen fra Marseille til Ajaccio i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Marseille og Ajaccio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Marseille og Ajaccio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Linea eller La Meridionale, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Linea Marseille Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea er et meget nyt selskab, der er opstået efter opløsningen af SNCM og har hjemsted i havnen i Marseille. Det betjener Korsika, Tunesien og Algeriet. På Vivanoda kan du sammenligne Marseille-Ajaccio priser og bestille en Corsica Linea billet mellem Marseille og Ajaccio. Corsica Linea opererer 4 overfarter om ugen til Ajaccio fra Marseille, og rejsetiden er 9 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Corsica Linea
9 timer 30 minutter
4 overfarter om ugen
La Meridionale Marseille Ajaccio
La Meridionale
La Méridionale er et fransk rederi, der driver færgeforbindelser til Korsika og Sardinien fra Marseille. Med Vivanoda, din færgesammenligner, kan du bestille en La Méridionale Marseille Ajaccio overfart til den bedste pris. På Vivanoda kan du sammenligne Marseille-Ajaccio priser og bestille en La Meridionale billet mellem Marseille og Ajaccio. La Meridionale opererer 4 overfarter om ugen til Ajaccio fra Marseille, og rejsetiden er 12 timer. Flere oplysninger om La Meridionale
12 timer
4 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Marseille? Hvor ankommer bådene i Ajaccio?

Afgangshavn i Marseille

Corsica Linea eller La Meridionale færger afgår til Ajaccio fra følgende havne i Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kort

Ankomsthavn i Ajaccio

La Meridionale eller Corsica Linea skibe ankommer til Ajaccio fra følgende havne:

Ajaccio - Gare Maritime
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Marseille til Ajaccio, tager det mindst 9 timer 30 minutter at tilbagelægge de 315 km fra Marseille til Ajaccio.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Marseille og Ajaccio om vinteren) og af færgeselskabet (Corsica Linea og La Meridionale). Der er i øjeblikket 8 overfarter om ugen fra Marseille til Ajaccio.

Der er 2 rederier, der forbinder Marseille og Ajaccio: Corsica Linea og La Meridionale.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Under din overfart mellem Marseille og Ajaccio tilbagelægger du 315 km.

For at tage med båd fra Marseille til Ajaccio, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 3827 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1306 kr..

Den første færge afgår fra Marseille kl. 18:15 til Ajaccio.

Den sidste færge til Ajaccio afgår normalt fra Marseille kl. 19:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt