Anbefalet rute
Marseille
Rejs direkte til Annaba med færge, fly
Annaba
Se priser
Alternative ruter
Marseille
Rejs med færge til Tunis
Tunis
Rejs med fly til Annaba
Annaba
Se priser
Marseille
Rejs med tog, bus, samkørsel til Nice
Nice
Rejs med fly til Annaba
Annaba
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Marseille til Annaba?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Marseille til Annaba? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Marseille til Annaba er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Marseille til Annaba, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Marseille til Annaba.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries eller Algérie Ferries, så du kan finde det Marseille Annaba færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Linea eller Algérie Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Marseille til Annaba, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Marseille - Annaba

Afgangshavn
Marseille
Frankrig
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ankomsthavn
Annaba
Algeriet
Afstand
739 km
Færgeselskaber
Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries, Algérie Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Marseille til Annaba?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Marseille til Annaba være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Annaba. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Marseille til Annaba er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Marseille Annaba-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Corsica Linea eller Algérie Ferries-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Marseille Annaba-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Corsica Linea eller Algérie Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Annaba uden stress og helt afslappet.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Om bord på en Corsica Linea eller Algérie Ferries-færge vil du nyde en jævn start fra Marseille og sejle med mindre end 40 km/t til Annaba. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske finder du endda din Marseille-Annaba-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Marseille og Annaba?

Hvis du ønsker at rejse mellem Marseille og Annaba med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Linea eller Algérie Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Linea Marseille Annaba
Corsica Linea
Corsica Linea er et meget nyt selskab, der er opstået efter opløsningen af SNCM og har hjemsted i havnen i Marseille. Det betjener Korsika, Tunesien og Algeriet. På Vivanoda kan du sammenligne Marseille-Annaba priser og bestille en Corsica Linea billet mellem Marseille og Annaba. Flere oplysninger om Corsica Linea
Algérie Ferries Marseille Annaba
Algérie Ferries
Algérie Ferries er en søfartsoperatør af passager- og godstransport, der forbinder Algeriet med Frankrig og Spanien. På Vivanoda kan du sammenligne Marseille-Annaba priser og bestille en Algérie Ferries billet mellem Marseille og Annaba. Flere oplysninger om Algérie Ferries

Hvor afgår færgerne i Marseille? Hvor ankommer bådene i Annaba?

Afgangshavn i Marseille

Corsica Linea eller Algérie Ferries færger afgår til Annaba fra følgende havne i Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kort
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Kort

Ankomsthavn i Annaba

Algérie Ferries eller Corsica Linea skibe ankommer til Annaba fra følgende havne:

Annaba
Kort
Andre alternative overfarter mellem Marseille og Annaba
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Marseille og Annaba: Corsica Linea og Algérie Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Corsica Linea, CTN Tunisia Ferries, Algérie Ferries.

Under din overfart mellem Marseille og Annaba tilbagelægger du 739 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt