Anbefalet rute
Marseille
Rejs direkte til Porto-Vecchio med færge
Porto-Vecchio
Se priser
Alternative ruter
Marseille
Rejs med tog, bus, samkørsel til Toulon
Toulon
Rejs med færge til Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Se priser
Marseille
Rejs med bus, tog, samkørsel til Nice
Nice
Rejs med færge til Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Marseille til Porto-Vecchio?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Marseille til Porto-Vecchio? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Marseille til Porto-Vecchio er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Marseille til Porto-Vecchio, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Marseille til Porto-Vecchio.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som La Meridionale, Corsica Linea eller Corsica Ferries, så du kan finde det Marseille Porto-Vecchio færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Corsica Linea eller La Meridionale tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Marseille til Porto-Vecchio, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Marseille - Porto-Vecchio

Afgangshavn
Marseille
Frankrig
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ankomsthavn
Porto-Vecchio
Frankrig
Korsika
Afstand
372 km
Færgeselskaber
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
13 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Marseille Porto-Vecchio: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Marseille til Porto-Vecchio, kan du finde billetter fra 381 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 3290 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Marseille til Porto-Vecchio, er 1336 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Marseille til Porto-Vecchio er 14 timer. De langsomste færger vil være 14 timer om at nå Porto-Vecchio, mens de hurtigste både vil ankomme til Porto-Vecchio på 13 timer 59 minutter. Den første færge forlader havnen i Marseille kl. 17:30. Den sidste båd til Porto-Vecchio afgår fra havnen i Marseille kl. 17:31.

Gennemsnitspris for Marseille til Porto-Vecchio færgeoverfart
1336 kr.
Prisinterval på færger Marseille Porto-Vecchio (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
381 kr. - 3290 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Marseille Porto-Vecchio
14 timer
Afgangstid for første færge til Porto-Vecchio
17:30
Tidspunkt for sidste færge til Porto-Vecchio
17:31
Ankomsttid for første færge til Porto-Vecchio
07:30

Hvorfor tage færgen fra Marseille til Porto-Vecchio?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Marseille til Porto-Vecchio være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Porto-Vecchio. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Marseille til Porto-Vecchio er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Porto-Vecchio eller et andet sted hen på, hvis man vil til Porto-Vecchio. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Marseille-Porto-Vecchio-overfarten med La Meridionale eller Corsica Linea-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Omvendt er en Marseille Porto-Vecchio-færgetur med færge i Marseille Porto-Vecchio ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Corsica Linea eller La Meridionale-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Porto-Vecchio uden stress og helt afslappet.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en Corsica Linea eller La Meridionale-færge på de 372 km mellem Marseille og Porto-Vecchio vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Marseille-Porto-Vecchio-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Marseille og Porto-Vecchio?

Hvis du ønsker at rejse mellem Marseille og Porto-Vecchio med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Corsica Linea eller La Meridionale, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Corsica Linea Marseille Porto-Vecchio
Corsica Linea
Corsica Linea er et meget nyt selskab, der er opstået efter opløsningen af SNCM og har hjemsted i havnen i Marseille. Det betjener Korsika, Tunesien og Algeriet. På Vivanoda kan du sammenligne Marseille-Porto-Vecchio priser og bestille en Corsica Linea billet mellem Marseille og Porto-Vecchio. Corsica Linea opererer 3 overfarter om ugen til Porto-Vecchio fra Marseille, og rejsetiden er 13 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Corsica Linea
13 timer 30 minutter
3 overfarter om ugen
La Meridionale Marseille Porto-Vecchio
La Meridionale
La Méridionale er et fransk rederi, der driver færgeforbindelser til Korsika og Sardinien fra Marseille. Med Vivanoda, din færgesammenligner, kan du bestille en La Méridionale Marseille Porto-Vecchio overfart til den bedste pris. På Vivanoda kan du sammenligne Marseille-Porto-Vecchio priser og bestille en La Meridionale billet mellem Marseille og Porto-Vecchio. La Meridionale opererer 1 overfarter om ugen til Porto-Vecchio fra Marseille, og rejsetiden er 17 timer. Flere oplysninger om La Meridionale
17 timer
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Marseille? Hvor ankommer bådene i Porto-Vecchio?

Afgangshavn i Marseille

Corsica Linea eller La Meridionale færger afgår til Porto-Vecchio fra følgende havne i Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kort

Ankomsthavn i Porto-Vecchio

La Meridionale eller Corsica Linea skibe ankommer til Porto-Vecchio fra følgende havne:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kort
Andre alternative overfarter mellem Marseille og Porto-Vecchio
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Marseille til Porto-Vecchio, tager det mindst 13 timer 30 minutter at tilbagelægge de 372 km fra Marseille til Porto-Vecchio.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Marseille og Porto-Vecchio om vinteren) og af færgeselskabet (Corsica Linea og La Meridionale). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Marseille til Porto-Vecchio.

Der er 2 rederier, der forbinder Marseille og Porto-Vecchio: Corsica Linea og La Meridionale.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Under din overfart mellem Marseille og Porto-Vecchio tilbagelægger du 372 km.

For at tage med båd fra Marseille til Porto-Vecchio, kan du finde priser fra 381 kr. for den laveste, til 3290 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1336 kr..

Den første færge afgår fra Marseille kl. 17:30 til Porto-Vecchio.

Den sidste færge til Porto-Vecchio afgår normalt fra Marseille kl. 17:31.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt