Rejser med færge fra Messina til Æoliske Øer

At rejse med færge fra Messina til Æoliske Øer er et fremragende valg! Messina-Æoliske Øer-færger drives af 1 rederier (Liberty Lines), der betjener havnene i Rinella, Alicudi, Santa Maria Salina, Filicudi, Panarea, Lipari og Vulcano.

For at være sikker på at finde en billig Messina Æoliske Øer bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Liberty Lines.

Den hurtigste overfart tager 1 timer 30 minutter (Messina - Stromboli) for en distance på 75 km og den længste 2 timer 20 minutter (Messina - Santa Maria Salina) for en distance på 74 km.

Færge Messina Æoliske Øer i tal

Lande
Italien
Antal overfarter
15 overfarter om dagen
Antal havne
9
Antal færgeforbindelser
8
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Mest populære Messina Æoliske Øer færgeoverfarter

Søg på Vivanoda efter de billigste, længste og hyppigste færger Messina Æoliske Øer. Sammenlign tilbud fra Liberty Lines, og book din færgebillet fra Messina til Æoliske Øer.

Alle Messina Æoliske Øer færgeruter

Leder du efter en færge fra Messina til Æoliske Øer? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Messina og Æoliske Øer på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Liberty Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Messina, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea eller Filicudi kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Messina og Æoliske Øer, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Liberty Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 8 færgeruter mellem Messina og Æoliske Øer!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Messina Æoliske Øer - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Messina til Æoliske Øer

Æoliske Øer: Ankomst med færge fra Messina og udforskning af regionen

  1. Lipari - Porten til De Æoliske Øer:
    Start dit eventyr med et besøg i den charmerende by Lipari, den største ø i øgruppen. Spadser gennem de livlige gader, gå på opdagelse i håndværksbutikkerne og stop for at smage de lækre fiskeretter på en af de mange restauranter. Gå ikke glip af Lipari Slot, som byder på panoramaudsigt over havnen og det omkringliggende område.

  2. Vulcano:
    Fortsæt din rejse til øen Vulcano, som er kendt for sin berømte vulkan, der stadig er aktiv. De mere eventyrlystne kan vandre op til toppen og nyde den spektakulære udsigt over øhavet. Efter anstrengelserne kan du belønne dig selv med en dukkert i det varme, mudrede vand i Vulcanos mudderbade, der er kendt for deres helbredende egenskaber.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None