Messina
Rejs direkte til Reggio Calabria med færge
Reggio Calabria
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Messina til Reggio Calabria?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Messina til Reggio Calabria? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Messina til Reggio Calabria er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Messina til Reggio Calabria, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Messina til Reggio Calabria.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare, så du kan finde det Messina Reggio Calabria færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Messina til Reggio Calabria, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Messina - Reggio Calabria

Afgangshavn
Messina
Italien
Sicilien
Ankomsthavn
Reggio Calabria
Italien
Calabria
Afstand
11 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Messina Reggio Calabria: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Messina til Reggio Calabria, kan du finde billetter fra 30 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 30 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Messina til Reggio Calabria, er 30 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Messina til Reggio Calabria er 30 minutter. De langsomste færger vil være 30 minutter om at nå Reggio Calabria, mens de hurtigste både vil ankomme til Reggio Calabria på 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Messina kl. 08:05. Den sidste båd til Reggio Calabria afgår fra havnen i Messina kl. 18:30.

Gennemsnitspris for Messina til Reggio Calabria færgeoverfart
30 kr.
Prisinterval på færger Messina Reggio Calabria (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
30 kr. - 30 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Messina Reggio Calabria
30 minutter
Afgangstid for første færge til Reggio Calabria
08:05
Tidspunkt for sidste færge til Reggio Calabria
18:30
Ankomsttid for første færge til Reggio Calabria
08:35
Ankomsttid for sidste færge til Reggio Calabria
19:00

Hvorfor tage færgen fra Messina til Reggio Calabria?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Messina til Reggio Calabria være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Reggio Calabria. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Messina til Reggio Calabria er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Messina til Reggio Calabria meget hurtigere med fly. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. På Messina-Reggio Calabria-overfarten med Metromare, Meridiano Lines eller Liberty Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Omvendt er en Messina Reggio Calabria-færgetur med færge i Messina Reggio Calabria ultra afslappende. Om bord, afhængigt af hvilket Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Reggio Calabria helt afslappet.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
At rejse med tog, fly eller bus med din cykel bliver ofte til et mareridt, fordi den er så besværlig at bære. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Du rejser fra Messina til Reggio Calabria med fuldstændig ro i sindet, uden at du behøver at frygte, at din motorcykel bliver beskadiget. Du finder den, når du går fra borde ved din ankomst til Reggio Calabria.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Messina og Reggio Calabria?

Hvis du ønsker at rejse mellem Messina og Reggio Calabria med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Messina Reggio Calabria
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Messina-Reggio Calabria priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Messina og Reggio Calabria. Flere oplysninger om Liberty Lines
Meridiano Lines Messina Reggio Calabria
Meridiano Lines
Færgeselskabet Meridiano Lines driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Messina og Reggio Calabria. På Vivanoda kan du sammenligne Messina-Reggio Calabria priser og bestille en Meridiano Lines billet mellem Messina og Reggio Calabria. Flere oplysninger om Meridiano Lines
Metromare Messina Reggio Calabria
Metromare
Færgeselskabet Metromare driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Messina og Reggio Calabria. På Vivanoda kan du sammenligne Messina-Reggio Calabria priser og bestille en Metromare billet mellem Messina og Reggio Calabria. Flere oplysninger om Metromare

Hvor afgår færgerne i Messina? Hvor ankommer bådene i Reggio Calabria?

Afgangshavn i Messina

Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare færger afgår til Reggio Calabria fra følgende havne i Messina:

Messina
Kort

Ankomsthavn i Reggio Calabria

Metromare, Meridiano Lines eller Liberty Lines skibe ankommer til Reggio Calabria fra følgende havne:

Reggio di Calabria
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Messina og Reggio Calabria: Liberty Lines, Meridiano Lines og Metromare.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Messina Reggio Calabria booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Messina og Reggio Calabria tilbagelægger du 11 km.

For at tage med båd fra Messina til Reggio Calabria, kan du finde priser fra 30 kr. for den laveste, til 30 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 30 kr..

Den første færge afgår fra Messina kl. 08:05 til Reggio Calabria.

Den sidste færge til Reggio Calabria afgår normalt fra Messina kl. 18:30.

Din Messina til Reggio Calabria færge oplevelse

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Messina til Reggio Calabria-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Messina til du går fra borde i Reggio Calabria. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Messina og Reggio Calabria.

Klar til ombordstigning i Messina

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Messina Reggio Calabria-færge begynder:

  • Tidspunkt for præsentation i Messina havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Messina inden for den tidsfrist, som Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Messina - Reggio Calabria / Gå til Metromare, Meridiano Lines eller Liberty Lines-skranken i færgeterminalen i Messina for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Reggio Calabria / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Messina, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Metromare, Meridiano Lines eller Liberty Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Messina og Reggio Calabria

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på Liberty Lines, Meridiano Lines eller Metromare-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Reggio Calabria er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Reggio Calabria:

  • Anløb af Reggio Calabria Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Reggio Calabria havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Reggio Calabria Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Reggio Calabria / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Reggio Calabria. Endelig begynder dit ophold i Reggio Calabria for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt