Anbefalet rute
Mesta (Chios)
Rejs direkte til Lemnos med færge
Lemnos
Se priser
Alternative ruter
Mesta (Chios)
Rejs med færge til Agios Efstratios
Agios Efstratios
Rejs med færge til Lemnos
Lemnos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Mesta (Chios) til Lemnos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Mesta (Chios) til Lemnos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Mesta (Chios) til Lemnos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Mesta (Chios) til Lemnos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Mesta (Chios) til Lemnos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways, Sea Jets eller Aegean Sea Lines, så du kan finde det Mesta (Chios) Lemnos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Mesta (Chios) til Lemnos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Mesta (Chios) - Lemnos

Afgangshavn
Mesta (Chios)
Grækenland
Ankomsthavn
Lemnos
Grækenland
Afstand
193 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Mesta (Chios) til Lemnos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Mesta (Chios) til Lemnos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Lemnos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Mesta (Chios) til Lemnos er en ideel måde at rejse på.

Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Som en generel regel er en tur fra Mesta (Chios) til Lemnos meget hurtigere med fly. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Mesta (Chios)-Lemnos-overfarten med Sea Jets eller Hellenic Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Du vil aldrig få så meget frihed og underholdning under en flyvning!
Til komfort i en kahyt
Selv om det er frivilligt at booke en kahyt på overfarten fra Mesta (Chios) til Lemnos, er det en komfort, som du bør nyde. Kahytterne er udstyret med køjer, private badeværelser og nogle gange endda porthuller eller balkoner, og de er ikke ulig rigtige hotelværelser. Selv på en dagsoverfart er det stadig muligt at nyde privatlivets fred i en kahyt, og det er meget mere behageligt end at sidde i en lounge.
Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Mesta (Chios) til Lemnos står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Mesta (Chios) til Lemnos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Mesta (Chios) og Lemnos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Mesta (Chios) og Lemnos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Mesta (Chios) Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Mesta (Chios)-Lemnos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Mesta (Chios) og Lemnos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Sea Jets Mesta (Chios) Lemnos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Mesta (Chios)-Lemnos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Mesta (Chios) og Lemnos. Flere oplysninger om Sea Jets

Hvor afgår færgerne i Mesta (Chios)? Hvor ankommer bådene i Lemnos?

Afgangshavn i Mesta (Chios)

Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Lemnos fra følgende havne i Mesta (Chios):

Mesta (Chios)
Kort

Ankomsthavn i Lemnos

Sea Jets eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Lemnos fra følgende havne:

Limnos (Myrina)
Kort
Andre alternative overfarter mellem Mesta (Chios) og Lemnos
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Mesta (Chios) og Lemnos: Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Under din overfart mellem Mesta (Chios) og Lemnos tilbagelægger du 193 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt