Methana
Rejs direkte til Aigina med færge
Aigina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Methana til Aigina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Methana til Aigina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Methana til Aigina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Methana til Aigina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Methana til Aigina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Hellenic Seaways eller Saronic Ferries, så du kan finde det Methana Aigina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Hellenic Seaways eller Saronic Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Methana til Aigina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Methana - Aigina

Afgangshavn
Methana
Grækenland
Attica
Ankomsthavn
Aigina
Grækenland
Attica
Afstand
22 km
Færgeselskaber
Hellenic Seaways, Saronic Ferries
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Methana Aigina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Methana til Aigina, kan du finde billetter fra 60 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 298 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Methana til Aigina, er 179 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Methana til Aigina er 45 minutter. De langsomste færger vil være 45 minutter om at nå Aigina, mens de hurtigste både vil ankomme til Aigina på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Methana kl. 17:00.

Gennemsnitspris for Methana til Aigina færgeoverfart
179 kr.
Prisinterval på færger Methana Aigina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
60 kr. - 298 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Methana Aigina
45 minutter
Afgangstid for første færge til Aigina
17:00
Ankomsttid for første færge til Aigina
17:45

Hvorfor tage færgen fra Methana til Aigina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Methana til Aigina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Aigina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Methana til Aigina er en ideel måde at rejse på.

Tag en ubegrænset mængde bagage med
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Methana Aigina-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Aigina. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Hellenic Seaways eller Saronic Ferries.
Færger er ideelle for familier!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Methana og Aigina på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er nemmere. Så snart du forlader Methana, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Aigina flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Methana og Aigina vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Methana Aigina-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Hellenic Seaways eller Saronic Ferries er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Aigina allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Methana og Aigina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Methana og Aigina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Hellenic Seaways eller Saronic Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Hellenic Seaways Methana Aigina
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Methana-Aigina priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Methana og Aigina. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
Saronic Ferries Methana Aigina
Saronic Ferries
Færgeselskabet Saronic Ferries driver overfarter i Grækenland og især søforbindelser mellem havnene i Methana og Aigina. På Vivanoda kan du sammenligne Methana-Aigina priser og bestille en Saronic Ferries billet mellem Methana og Aigina. Flere oplysninger om Saronic Ferries

Hvor afgår færgerne i Methana? Hvor ankommer bådene i Aigina?

Afgangshavn i Methana

Hellenic Seaways eller Saronic Ferries færger afgår til Aigina fra følgende havne i Methana:

Methana
Kort

Ankomsthavn i Aigina

Saronic Ferries eller Hellenic Seaways skibe ankommer til Aigina fra følgende havne:

Port of Aigina
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Methana og Aigina: Hellenic Seaways og Saronic Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Hellenic Seaways, Saronic Ferries.

Under din overfart mellem Methana og Aigina tilbagelægger du 22 km.

For at tage med båd fra Methana til Aigina, kan du finde priser fra 60 kr. for den laveste, til 298 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 179 kr..

Den første færge afgår fra Methana kl. 17:00 til Aigina.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt