Milos
Rejs direkte til Kimolos med færge
Kimolos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Milos til Kimolos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Milos til Kimolos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Milos til Kimolos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Milos til Kimolos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Milos til Kimolos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries, så du kan finde det Milos Kimolos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Milos til Kimolos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Milos - Kimolos

Afgangshavn
Milos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Kimolos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
14 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Hyppighed af overfarter
10 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Milos Kimolos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Milos til Kimolos, kan du finde billetter fra 37 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 149 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Milos til Kimolos, er 75 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Milos til Kimolos er 57 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 5 minutter om at nå Kimolos, mens de hurtigste både vil ankomme til Kimolos på 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Milos kl. 10:45. Den sidste båd til Kimolos afgår fra havnen i Milos kl. 14:25.

Gennemsnitspris for Milos til Kimolos færgeoverfart
75 kr.
Prisinterval på færger Milos Kimolos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
37 kr. - 149 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Milos Kimolos
57 minutter
Afgangstid for første færge til Kimolos
10:45
Tidspunkt for sidste færge til Kimolos
14:25
Ankomsttid for første færge til Kimolos
11:30
Ankomsttid for sidste færge til Kimolos
15:25

Hvorfor tage færgen fra Milos til Kimolos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Milos til Kimolos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kimolos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Milos til Kimolos er en ideel måde at rejse på.

For et omsorgsfuldt personale
Personalet fra ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Milos, til det forlader Kimolos. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Milos Kimolos-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Kimolos helt afslappet.
Tag en ubegrænset mængde bagage med
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På overfarten fra Milos til Kimolos kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Kimolos. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Milos og Kimolos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Milos og Kimolos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Milos Kimolos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Milos-Kimolos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Kimolos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Milos og Kimolos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Sea Jets Milos Kimolos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Kimolos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Milos og Kimolos. Sea Jets opererer 1 overfarter om ugen til Kimolos fra Milos, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
30 minutter
1 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Milos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Kimolos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Milos og Kimolos. Hellenic Seaways opererer 4 overfarter om ugen til Kimolos fra Milos, og rejsetiden er 1 timer. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
1 timer
4 overfarter om ugen
Zante Ferries Milos Kimolos
Zante Ferries
Zakynthos Ferries blev grundlagt i 1990 og har hjemsted i Zakynthos, Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Kimolos priser og bestille en Zante Ferries billet mellem Milos og Kimolos. Zante Ferries opererer 3 overfarter om ugen til Kimolos fra Milos, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Zante Ferries
55 minutter
3 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Milos? Hvor ankommer bådene i Kimolos?

Afgangshavn i Milos

ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries færger afgår til Kimolos fra følgende havne i Milos:

Milos
Kort
Milos
Kort

Ankomsthavn i Kimolos

Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines skibe ankommer til Kimolos fra følgende havne:

Kimolos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Milos til Kimolos, tager det mindst 30 minutter at tilbagelægge de 14 km fra Milos til Kimolos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Milos og Kimolos om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways og Zante Ferries). Der er i øjeblikket 10 overfarter om ugen fra Milos til Kimolos.

Der er 4 rederier, der forbinder Milos og Kimolos: ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways og Zante Ferries.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, Zante Ferries på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Milos Kimolos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Milos og Kimolos tilbagelægger du 14 km.

For at tage med båd fra Milos til Kimolos, kan du finde priser fra 37 kr. for den laveste, til 149 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 75 kr..

Den første færge afgår fra Milos kl. 10:45 til Kimolos.

Den sidste færge til Kimolos afgår normalt fra Milos kl. 14:25.

Hvordan er en færgeoverfart fra Milos til Kimolos?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Milos til Kimolos-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Milos Kimolos med ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Milos til landgang i Kimolos. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Milos og Kimolos.

Klar til ombordstigning i Milos

Før din Milos Kimolos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Milos havn / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Milos. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Milos - Kimolos / I færgeterminalen i Milos skal du kigge efter ANEK Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways eller Zante Ferries-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Kimolos / I færgeterminalen i Milos udsendes der talebeskeder, som opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Milos og Kimolos

På Zante Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets eller ANEK Lines-skibene er der noget for enhver smag. Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Kimolos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Kimolos:

  • Kimolos Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Kimolos Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Kimolos havn fra bådens dæk.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Kimolos Harbour.
  • Forlad skibet, og Kimolos er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. Toldpersonalet i Kimolos havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Kimolos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt