Milos
Rejs direkte til Naxos med færge
Naxos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Milos til Naxos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Milos til Naxos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Milos til Naxos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Milos til Naxos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Milos til Naxos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets, så du kan finde det Milos Naxos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Milos til Naxos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Milos - Naxos

Afgangshavn
Milos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
93 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
3 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Milos Naxos: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Milos til Naxos, kan du finde billetter fra 119 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 701 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Milos til Naxos, er 500 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Milos til Naxos er 4 timer 42 minutter. De langsomste færger vil være 6 timer 5 minutter om at nå Naxos, mens de hurtigste både vil ankomme til Naxos på 3 timer 50 minutter. Den første færge forlader havnen i Milos kl. 07:00. Den sidste båd til Naxos afgår fra havnen i Milos kl. 08:00.

Gennemsnitspris for Milos til Naxos færgeoverfart
500 kr.
Prisinterval på færger Milos Naxos (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
119 kr. - 701 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Milos Naxos
4 timer 42 minutter
Afgangstid for første færge til Naxos
07:00
Tidspunkt for sidste færge til Naxos
08:00
Ankomsttid for første færge til Naxos
11:50
Ankomsttid for sidste færge til Naxos
13:05

Hvorfor tage færgen fra Milos til Naxos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Milos til Naxos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Naxos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Milos til Naxos er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Milos, til det forlader Naxos. Det er almindeligt at finde en informationsskranke på skibet, som regel på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Milos Naxos-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Naxos helt afslappet.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Milos til Naxos meget hurtigere med fly. Men det er ikke altid behageligt at være bundet til sit sæde i mange timer. Under Milos Naxos-færgeoverfarten med Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Milos og Naxos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Milos og Naxos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Milos Naxos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Milos-Naxos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Naxos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Milos og Naxos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Hellenic Seaways Milos Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Naxos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Milos og Naxos. Hellenic Seaways opererer 1 overfarter om ugen til Naxos fra Milos, og rejsetiden er 6 timer 10 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
6 timer 10 minutter
1 overfarter om ugen
Sea Jets Milos Naxos
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Naxos priser og bestille en Sea Jets billet mellem Milos og Naxos. Sea Jets opererer 14 overfarter om ugen til Naxos fra Milos, og rejsetiden er 2 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
2 timer 20 minutter
14 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Milos? Hvor ankommer bådene i Naxos?

Afgangshavn i Milos

ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets færger afgår til Naxos fra følgende havne i Milos:

Milos
Kort

Ankomsthavn i Naxos

Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines skibe ankommer til Naxos fra følgende havne:

Naxos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Milos til Naxos, tager det mindst 2 timer 20 minutter at tilbagelægge de 93 km fra Milos til Naxos.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Milos og Naxos om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Hellenic Seaways og Sea Jets). Der er i øjeblikket 3 overfarter om dagen fra Milos til Naxos.

Der er 3 rederier, der forbinder Milos og Naxos: ANEK Lines, Hellenic Seaways og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Milos Naxos booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Milos og Naxos tilbagelægger du 93 km.

For at tage med båd fra Milos til Naxos, kan du finde priser fra 119 kr. for den laveste, til 701 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 500 kr..

Den første færge afgår fra Milos kl. 07:00 til Naxos.

Den sidste færge til Naxos afgår normalt fra Milos kl. 08:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Milos til Naxos?

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Milos til Naxos-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Milos til udstigning i Naxos, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i ANEK Lines, Hellenic Seaways og Sea Jets' maritime verden. Du kan også finde praktiske oplysninger om Milos og Naxos.

Klar til ombordstigning i Milos

Før din Milos Naxos færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Tidspunkt for præsentation i Milos havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Milos inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets har fastsat. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Milos - Naxos / I færgeterminalen i Milos skal du kigge efter ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Om bord på færgen til Naxos / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Milos, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Sea Jets, Hellenic Seaways eller ANEK Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Overfart fra Milos til Naxos: om bord på skibet...

Under overfarten kan alle benytte sig af tjenesterne på ANEK Lines, Hellenic Seaways eller Sea Jets-skibet, som de ønsker det. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Udstigning fra færgen i Naxos

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Naxos:

  • Naxos Harbour er i sigte / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. I mellemtiden anbefaler vi, at du nyder ankomsten til Naxos fra yderdækket.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Milos til Naxos i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Naxos.
  • Forlad skibet og udforsk Naxos / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Naxos. Endelig er din ferie i Naxos begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt