Anbefalet rute
Milos
Rejs direkte til Sitia med færge
Sitia
Se priser
Alternative ruter
Milos
Rejs med færge til Santorini
Santorini
Rejs med færge til Sitia
Sitia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Milos til Sitia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Milos til Sitia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Milos til Sitia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Milos til Sitia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Milos til Sitia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines eller Zante Ferries, så du kan finde det Milos Sitia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Aigaion Pelagos eller ANEK Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Milos til Sitia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Milos - Sitia

Afgangshavn
Milos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Sitia
Grækenland
Kreta
Afstand
227 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
14 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Milos til Sitia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Milos til Sitia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sitia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Milos til Sitia er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi tager på ferie ved havet, søger vi normalt så meget som muligt efter havudsigt (på restauranten, på hotellet, på en vandretur...). På Milos Sitia-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Aigaion Pelagos eller ANEK Lines-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På overfarten fra Milos til Sitia kræves der ikke noget tillæg, så længe al din bagage befinder sig i din bil. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Sitia. Det er dog værd at spørge Aigaion Pelagos eller ANEK Lines-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Sitia.
At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Milos Sitia-færgeturen er det modsatte! Færgerne fra Aigaion Pelagos eller ANEK Lines er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Sitia helt afslappet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Milos og Sitia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Milos og Sitia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Aigaion Pelagos eller ANEK Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Aigaion Pelagos Milos Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos blev grundlagt i 1999 og har hovedsæde i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og havne i Det Ægæiske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Sitia priser og bestille en Aigaion Pelagos billet mellem Milos og Sitia. Flere oplysninger om Aigaion Pelagos
ANEK Lines Milos Sitia
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Milos-Sitia og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Milos-Sitia priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Milos og Sitia. ANEK Lines opererer 1 overfarter om ugen til Sitia fra Milos, og rejsetiden er 14 timer 50 minutter. Flere oplysninger om ANEK Lines
14 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Milos? Hvor ankommer bådene i Sitia?

Afgangshavn i Milos

Aigaion Pelagos eller ANEK Lines færger afgår til Sitia fra følgende havne i Milos:

Milos
Kort
Milos
Kort

Ankomsthavn i Sitia

ANEK Lines eller Aigaion Pelagos skibe ankommer til Sitia fra følgende havne:

Sitia
Kort
Andre alternative overfarter mellem Milos og Sitia
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Milos til Sitia, tager det mindst 14 timer 50 minutter at tilbagelægge de 227 km fra Milos til Sitia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Milos og Sitia om vinteren) og af færgeselskabet (Aigaion Pelagos og ANEK Lines). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Milos til Sitia.

Der er 2 rederier, der forbinder Milos og Sitia: Aigaion Pelagos og ANEK Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos.

Under din overfart mellem Milos og Sitia tilbagelægger du 227 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt