Anbefalet rute
Mykonos
Rejs direkte til Rafina med færge
Rafina
Se priser
Alternative ruter
Mykonos
Rejs med færge til Tinos
Tinos
Rejs med færge til Rafina
Rafina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Mykonos til Rafina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Mykonos til Rafina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Mykonos til Rafina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Mykonos til Rafina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Mykonos til Rafina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries eller Aegean Speed Lines, så du kan finde det Mykonos Rafina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries eller Agoudimos Lines tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Mykonos til Rafina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Mykonos - Rafina

Afgangshavn
Mykonos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Rafina
Grækenland
Attica
Afstand
133 km
Færgeselskaber
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
9 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
2 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Mykonos Rafina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Mykonos til Rafina, kan du finde billetter fra 284 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1701 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Mykonos til Rafina, er 739 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Mykonos til Rafina er 4 timer 6 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer om at nå Rafina, mens de hurtigste både vil ankomme til Rafina på 2 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Mykonos kl. 07:35. Den sidste båd til Rafina afgår fra havnen i Mykonos kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Mykonos til Rafina færgeoverfart
739 kr.
Prisinterval på færger Mykonos Rafina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
284 kr. - 1701 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Mykonos Rafina
4 timer 6 minutter
Afgangstid for første færge til Rafina
07:35
Tidspunkt for sidste færge til Rafina
20:00
Ankomsttid for første færge til Rafina
12:10
Ankomsttid for sidste færge til Rafina
22:15

Hvorfor tage færgen fra Mykonos til Rafina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Mykonos til Rafina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Rafina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Mykonos til Rafina er en ideel måde at rejse på.

At du ikke bliver træt, i modsætning til i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Mykonos Rafina-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries eller Agoudimos Lines-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du ankommer til Rafina uden stress og helt afslappet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Der er ingen bedre måde at rejse mellem Mykonos og Rafina med din familie på end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Mykonos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Rafina flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Mykonos og Rafina vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Rafina eller et andet sted hen på, hvis man vil til Rafina. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Mykonos Rafina-færgeoverfarten med Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Blue Star Ferries er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Mykonos og Rafina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Mykonos og Rafina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries eller Agoudimos Lines, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Blue Star Ferries Mykonos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Mykonos-Rafina og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Mykonos-Rafina priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Mykonos og Rafina. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
Sea Jets Mykonos Rafina
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Mykonos-Rafina priser og bestille en Sea Jets billet mellem Mykonos og Rafina. Sea Jets opererer 14 overfarter om ugen til Rafina fra Mykonos, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Sea Jets
2 timer 50 minutter
14 overfarter om ugen
Cyclades Fast Ferries Mykonos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries blev grundlagt i 2003 og er baseret i Grækenland. Selskabet tilbyder hurtige overfarter mellem de græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Mykonos-Rafina priser og bestille en Cyclades Fast Ferries billet mellem Mykonos og Rafina. Cyclades Fast Ferries opererer 3 overfarter om dagen til Rafina fra Mykonos, og rejsetiden er 2 timer 55 minutter. Flere oplysninger om Cyclades Fast Ferries
2 timer 55 minutter
3 overfarter om dagen
Golden Star Ferries Mykonos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries er et færgeselskab med base i Grækenland, der tilbyder overfarter til forskellige destinationer i Grækenland, Italien og Tyrkiet. På Vivanoda kan du sammenligne Mykonos-Rafina priser og bestille en Golden Star Ferries billet mellem Mykonos og Rafina. Golden Star Ferries opererer 4 overfarter om dagen til Rafina fra Mykonos, og rejsetiden er 2 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Golden Star Ferries
2 timer 40 minutter
4 overfarter om dagen
Agoudimos Lines Mykonos Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines er et færgeselskab med hjemsted i Patras, Grækenland. Det tilbyder færgeforbindelser til flere destinationer i Grækenland og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Mykonos-Rafina priser og bestille en Agoudimos Lines billet mellem Mykonos og Rafina. Flere oplysninger om Agoudimos Lines

Hvor afgår færgerne i Mykonos? Hvor ankommer bådene i Rafina?

Afgangshavn i Mykonos

Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries eller Agoudimos Lines færger afgår til Rafina fra følgende havne i Mykonos:

Mykonos
Kort

Ankomsthavn i Rafina

Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Blue Star Ferries skibe ankommer til Rafina fra følgende havne:

Rafina
Kort
Andre alternative overfarter mellem Mykonos og Rafina
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Mykonos til Rafina, tager det mindst 2 timer 40 minutter at tilbagelægge de 133 km fra Mykonos til Rafina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Mykonos og Rafina om vinteren) og af færgeselskabet (Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries og Agoudimos Lines). Der er i øjeblikket 9 overfarter om dagen fra Mykonos til Rafina.

Der er 5 rederier, der forbinder Mykonos og Rafina: Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries og Agoudimos Lines.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Mykonos Rafina booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Mykonos og Rafina tilbagelægger du 133 km.

For at tage med båd fra Mykonos til Rafina, kan du finde priser fra 284 kr. for den laveste, til 1701 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 739 kr..

Den første færge afgår fra Mykonos kl. 07:35 til Rafina.

Den sidste færge til Rafina afgår normalt fra Mykonos kl. 20:00.

Din Mykonos til Rafina færge oplevelse

Det er ikke altid let at få et klart billede af, hvordan en Mykonos til Rafina-overfart vil være, især hvis du ikke er bekendt med denne transportform. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Mykonos Rafina med Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries eller Aegean Speed Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Mykonos til landgang i Rafina. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Mykonos og Rafina.

Ombordstigning i Mykonos

Inden du tager af sted på din færgetur fra Mykonos Rafina til Mykonos, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Mykonos / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries eller Agoudimos Lines) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Mykonos. Efter denne frist har rederiet ret til at nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Mykonos - Rafina / Gå til Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Blue Star Ferries-skranken i færgeterminalen i Mykonos for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du har en bil, kan du tjekke ind fra bilkøen.
  • Ombordstigning på skibet til Rafina / Fra færgeterminalen i Mykonos vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries eller Agoudimos Lines-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Mykonos til Rafina

Om bord på Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets eller Blue Star Ferries-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Udstigning fra færgen i Rafina

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Rafina:

  • Anløb af Rafina Harbour / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Rafina havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Mykonos til Rafina i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Rafina.
  • Forlad skibet, og Rafina er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Fodgængerpassagerer kommer endnu hurtigere ud af båden. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Rafina. Endelig begynder dit ophold i Rafina for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt