Anbefalet rute
Nador
Rejs direkte til Sete med færge
Sete
Se priser
Alternative ruter
Nador
Rejs med fly til Montpellier
Montpellier
Rejs med tog, samkørsel til Sete
Sete
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Nador til Sete?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Nador til Sete? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Nador til Sete er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Nador til Sete, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Nador til Sete.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Baleària eller Grandi Navi Veloci, så du kan finde det Nador Sete færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Grandi Navi Veloci eller Baleària tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Nador til Sete, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Nador - Sete

Afgangshavn
Nador
Marokko
Ankomsthavn
Sete
Frankrig
Languedoc-Roussillon
Afstand
1076 km
Færgeselskaber
Baleària, Grandi Navi Veloci
Hyppighed af overfarter
1 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
40 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Nador Sete: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Nador til Sete, kan du finde billetter fra 433 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 7528 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Nador til Sete, er 2186 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Nador til Sete er 14 timer 48 minutter. De langsomste færger vil være 19 timer om at nå Sete, mens de hurtigste både vil ankomme til Sete på 10 timer. Den første færge forlader havnen i Nador kl. 17:15. Den sidste båd til Sete afgår fra havnen i Nador kl. 22:00.

Gennemsnitspris for Nador til Sete færgeoverfart
2186 kr.
Prisinterval på færger Nador Sete (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
433 kr. - 7528 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Nador Sete
14 timer 48 minutter
Afgangstid for første færge til Sete
17:15
Tidspunkt for sidste færge til Sete
22:00
Ankomsttid for første færge til Sete
09:00
Ankomsttid for sidste færge til Sete
13:15

Hvorfor tage færgen fra Nador til Sete?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Nador til Sete være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Sete. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Nador til Sete er en ideel måde at rejse på.

Nyd et meget opmærksomt personale
Personalet fra Grandi Navi Veloci eller Baleària står til din rådighed fra det øjeblik, hvor skibet forlader Nador, til det forlader Sete. De vil orientere dig på skibet, guide dig til din kahyt, betjene dig i restauranten og besvare alle dine spørgsmål. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
Endelig at tage sig tid til at rejse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Om bord på en Grandi Navi Veloci eller Baleària-færge vil du nyde en jævn start fra Nador og sejle med mindre end 40 km/t til Sete. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Måske fortryder du endda, at du ankommer til Sete så hurtigt!
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. På Nador Sete-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Sete. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Grandi Navi Veloci eller Baleària.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Nador og Sete?

Hvis du ønsker at rejse mellem Nador og Sete med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Grandi Navi Veloci eller Baleària, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Grandi Navi Veloci Nador Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Nador-Sete priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Nador og Sete. Grandi Navi Veloci opererer 1 overfarter om ugen til Sete fra Nador, og rejsetiden er 40 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci
40 timer 50 minutter
1 overfarter om ugen
Baleària Nador Sete
Baleària
Baleària blev grundlagt i 1997 og er et færgeselskab med base i Valencia, Spanien. Selskabet tilbyder overfarter til flere destinationer i Spanien, Frankrig og Italien. På Vivanoda kan du sammenligne Nador-Sete priser og bestille en Baleària billet mellem Nador og Sete. Flere oplysninger om Baleària

Hvor afgår færgerne i Nador? Hvor ankommer bådene i Sete?

Afgangshavn i Nador

Grandi Navi Veloci eller Baleària færger afgår til Sete fra følgende havne i Nador:

Nador
Kort

Ankomsthavn i Sete

Baleària eller Grandi Navi Veloci skibe ankommer til Sete fra følgende havne:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Nador til Sete, tager det mindst 40 timer 50 minutter at tilbagelægge de 1076 km fra Nador til Sete.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Nador og Sete om vinteren) og af færgeselskabet (Grandi Navi Veloci og Baleària). Der er i øjeblikket 1 overfarter om ugen fra Nador til Sete.

Der er 2 rederier, der forbinder Nador og Sete: Grandi Navi Veloci og Baleària.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Baleària, Grandi Navi Veloci.

Under din overfart mellem Nador og Sete tilbagelægger du 1076 km.

For at tage med båd fra Nador til Sete, kan du finde priser fra 433 kr. for den laveste, til 7528 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 2186 kr..

Den første færge afgår fra Nador kl. 17:15 til Sete.

Den sidste færge til Sete afgår normalt fra Nador kl. 22:00.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt