Nakskov
Rejs direkte til Spodsbjerg med færge
Spodsbjerg
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Nakskov til Spodsbjerg?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Nakskov til Spodsbjerg? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Nakskov til Spodsbjerg er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Nakskov til Spodsbjerg, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Nakskov til Spodsbjerg.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som LangelandsFærgen, så du kan finde det Nakskov Spodsbjerg færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra LangelandsFærgen tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Nakskov til Spodsbjerg, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Nakskov - Spodsbjerg

Afgangshavn
Nakskov
Danmark
Ankomsthavn
Spodsbjerg
Danmark
Afstand
23 km
Færgeselskaber
LangelandsFærgen
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Nakskov til Spodsbjerg?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Nakskov til Spodsbjerg være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Spodsbjerg. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Nakskov til Spodsbjerg er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Sejlads med mindre end 40 km/t om bord på en LangelandsFærgen-færge på de 23 km mellem Nakskov og Spodsbjerg vil være et afslappende stop. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Spodsbjerg, for oplevelsen er så behagelig!
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Nakskov til Spodsbjerg, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Nakskov Spodsbjerg-færgetur med færge i Nakskov Spodsbjerg ultra afslappende. Færgerne fra LangelandsFærgen er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du er sikker på at starte din ferie i Spodsbjerg allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Nakskov og Spodsbjerg?

Hvis du ønsker at rejse mellem Nakskov og Spodsbjerg med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder LangelandsFærgen, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

LangelandsFærgen Nakskov Spodsbjerg
LangelandsFærgen
Færgeselskabet LangelandsFærgen driver overfarter i Danmark og især søforbindelser mellem havnene i Nakskov og Spodsbjerg. På Vivanoda kan du sammenligne Nakskov-Spodsbjerg priser og bestille en LangelandsFærgen billet mellem Nakskov og Spodsbjerg. Flere oplysninger om LangelandsFærgen

Hvor afgår færgerne i Nakskov? Hvor ankommer bådene i Spodsbjerg?

Afgangshavn i Nakskov

LangelandsFærgen færger afgår til Spodsbjerg fra følgende havne i Nakskov:

Tars
Kort

Ankomsthavn i Spodsbjerg

LangelandsFærgen skibe ankommer til Spodsbjerg fra følgende havne:

Port of Spodsbjerg
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 1 rederier, der forbinder Nakskov og Spodsbjerg: LangelandsFærgen.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af LangelandsFærgen.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra LangelandsFærgen på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Nakskov Spodsbjerg booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Nakskov og Spodsbjerg tilbagelægger du 23 km.

Hvordan er en færgeoverfart fra Nakskov til Spodsbjerg?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Nakskov og Spodsbjerg ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med LangelandsFærgen forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Nakskov til du går fra borde i Spodsbjerg. Du kan også finde praktiske oplysninger om Nakskov og Spodsbjerg.

Afgang fra Nakskov med færge

Før din Nakskov Spodsbjerg færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Præsentation i havnen i Nakskov / Du skal afsætte et vist tidsrum (tjek med LangelandsFærgen) før skibets faktiske afgangstidspunkt for at ankomme til færgeterminalen i Nakskov. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning til overfarten Nakskov - Spodsbjerg / I færgeterminalen i Nakskov skal du kigge efter LangelandsFærgen-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Spodsbjerg / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Nakskov, der opfordrer dig til at gå om bord. I dit køretøj vil personalet fra LangelandsFærgen fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på skibet mellem Nakskov og Spodsbjerg

Om bord på LangelandsFærgen-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Nogle rejsende vil gerne slappe af i en kahyt, mens andre vil nyde barerne, restauranterne, spillene og butikkerne.

Færgen nærmer sig Spodsbjerg, udstigning er nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Spodsbjerg:

  • Spodsbjerg Harbour er i sigte / Besætningen giver ikke adgang til garagen for at hente dit køretøj, før båden er fortøjet. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Spodsbjerg Harbour fra yderdækkene.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Spodsbjerg Harbour.
  • Forlad skibet, og Spodsbjerg er din / Når garageportene er åbne, går det forholdsvis hurtigt at komme af skibet. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Spodsbjerg kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Spodsbjerg begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt