Napoli
Rejs direkte til Milazzo med færge, bus, samkørsel, tog
Milazzo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Milazzo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Milazzo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Milazzo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Milazzo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Milazzo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines, så du kan finde det Napoli Milazzo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Milazzo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Milazzo

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Milazzo
Italien
Sicilien
Afstand
304 km
Færgeselskaber
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Napoli Milazzo: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Napoli til Milazzo, kan du finde billetter fra 455 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2291 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Napoli til Milazzo, er 1395 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Napoli til Milazzo er 16 timer 51 minutter. De langsomste færger vil være 18 timer 10 minutter om at nå Milazzo, mens de hurtigste både vil ankomme til Milazzo på 16 timer 15 minutter. Den første færge forlader havnen i Napoli kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Napoli til Milazzo færgeoverfart
1395 kr.
Prisinterval på færger Napoli Milazzo (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
455 kr. - 2291 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Napoli Milazzo
16 timer 51 minutter
Afgangstid for første færge til Milazzo
20:00
Ankomsttid for første færge til Milazzo
12:15
Ankomsttid for sidste færge til Milazzo
14:10

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Milazzo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Milazzo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Siremar Napoli Milazzo
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Milazzo priser og bestille en Siremar billet mellem Napoli og Milazzo. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Milazzo?

Afgangshavn i Napoli

Siremar færger afgår til Milazzo fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort
Napoli Molo Angioino
Kort

Ankomsthavn i Milazzo

Siremar skibe ankommer til Milazzo fra følgende havne:

Milazzo
Kort
Andre alternative overfarter mellem Napoli og Milazzo
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt