Anbefalet rute
Napoli
Rejs direkte til Ponza med færge
Ponza
Se priser
Alternative ruter
Napoli
Rejs med færge til Casamicciola Terme
Casamicciola Terme
Rejs med færge til Ponza
Ponza
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Ponza?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Ponza? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Ponza er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Ponza, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Ponza.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som SNAV eller Caremar, så du kan finde det Napoli Ponza færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra SNAV tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Ponza, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Ponza

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Ponza
Italien
Pontiniske Øer
Afstand
108 km
Færgeselskaber
SNAV, Caremar
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
2 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Napoli Ponza: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Napoli til Ponza, kan du finde billetter fra 276 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 358 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Napoli til Ponza, er 291 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Napoli til Ponza er 3 timer 3 minutter. De langsomste færger vil være 3 timer 15 minutter om at nå Ponza, mens de hurtigste både vil ankomme til Ponza på 2 timer 55 minutter. Den første færge forlader havnen i Napoli kl. 07:40. Den sidste båd til Ponza afgår fra havnen i Napoli kl. 15:10.

Gennemsnitspris for Napoli til Ponza færgeoverfart
291 kr.
Prisinterval på færger Napoli Ponza (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
276 kr. - 358 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Napoli Ponza
3 timer 3 minutter
Afgangstid for første færge til Ponza
07:40
Tidspunkt for sidste færge til Ponza
15:10
Ankomsttid for første færge til Ponza
10:55
Ankomsttid for sidste færge til Ponza
18:05

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Ponza?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Ponza med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder SNAV, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

SNAV Napoli Ponza
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Ponza priser og bestille en SNAV billet mellem Napoli og Ponza. SNAV opererer 5 overfarter om ugen til Ponza fra Napoli, og rejsetiden er 2 timer 50 minutter. Flere oplysninger om SNAV
2 timer 50 minutter
5 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Ponza?

Afgangshavn i Napoli

SNAV færger afgår til Ponza fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort

Ankomsthavn i Ponza

SNAV skibe ankommer til Ponza fra følgende havne:

Ponza
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Napoli til Ponza, tager det mindst 2 timer 50 minutter at tilbagelægge de 108 km fra Napoli til Ponza.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Napoli og Ponza om vinteren) og af færgeselskabet (SNAV). Der er i øjeblikket 5 overfarter om ugen fra Napoli til Ponza.

Der er 1 rederier, der forbinder Napoli og Ponza: SNAV.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af SNAV, Caremar.

For at tage med båd fra Napoli til Ponza, kan du finde priser fra 276 kr. for den laveste, til 358 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 291 kr..

Den første færge afgår fra Napoli kl. 07:40 til Ponza.

Den sidste færge til Ponza afgår normalt fra Napoli kl. 15:10.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt