Napoli
Rejs direkte til Procida med færge
Procida
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Procida?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Procida? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Procida er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Procida, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Procida.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Medmar, Caremar eller SNAV, så du kan finde det Napoli Procida færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Medmar, Caremar eller SNAV tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Procida, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Procida

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Procida
Italien
Campania
Afstand
20 km
Færgeselskaber
Medmar, Caremar, SNAV
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Napoli Procida: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Napoli til Procida, kan du finde billetter fra 127 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 492 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Napoli til Procida, er 239 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Napoli til Procida er 49 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer om at nå Procida, mens de hurtigste både vil ankomme til Procida på 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Napoli kl. 06:00. Den sidste båd til Procida afgår fra havnen i Napoli kl. 12:30.

Gennemsnitspris for Napoli til Procida færgeoverfart
239 kr.
Prisinterval på færger Napoli Procida (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
127 kr. - 492 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Napoli Procida
49 minutter
Afgangstid for første færge til Procida
06:00
Tidspunkt for sidste færge til Procida
12:30
Ankomsttid for første færge til Procida
07:00
Ankomsttid for sidste færge til Procida
13:10

Hvorfor tage færgen fra Napoli til Procida?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Napoli til Procida være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Procida. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Napoli til Procida er en ideel måde at rejse på.

Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Napoli-Procida i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Procida for at komme af båden.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Et stykke bagage er gratis, alle andre skal der betales for. Dette er ofte den formel, der anvendes, når vi rejser med andre transportformer, hvilket meget ofte fører til en betydelig stigning i regningen. På Napoli Procida-færgen kan du tage så meget bagage med, som du vil, inden for dit køretøjs kapacitet. Hvis du rejser som fodgænger, kan betingelserne være mere restriktive, da du skal bære din bagage med dig, indtil du ankommer til Procida. Det er dog tilrådeligt at spørge besætningen på Medmar, Caremar eller SNAV, da der ofte stilles bagageskabe til rådighed for passagererne, så de kan opbevare deres bagage under overfarten.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Napoli på en Medmar, Caremar eller SNAV-færge, der tilbagelægger de 20 km til Procida med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Måske finder du endda din Napoli-Procida-overfart lidt for kort!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Procida?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Procida med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Medmar, Caremar eller SNAV, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Medmar Napoli Procida
Medmar
Medmar er et færgeselskab i Italien, der tilbyder overfarter til destinationer i Italien og Grækenland. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Procida priser og bestille en Medmar billet mellem Napoli og Procida. Flere oplysninger om Medmar
Caremar Napoli Procida
Caremar
Færgeselskabet Caremar driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Napoli og Procida. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Procida priser og bestille en Caremar billet mellem Napoli og Procida. Flere oplysninger om Caremar
SNAV Napoli Procida
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Procida priser og bestille en SNAV billet mellem Napoli og Procida. Flere oplysninger om SNAV

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Procida?

Afgangshavn i Napoli

Medmar, Caremar eller SNAV færger afgår til Procida fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort

Ankomsthavn i Procida

SNAV, Caremar eller Medmar skibe ankommer til Procida fra følgende havne:

Procida
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 3 rederier, der forbinder Napoli og Procida: Medmar, Caremar og SNAV.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Medmar, Caremar, SNAV.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Medmar, Caremar, SNAV på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Napoli Procida booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Napoli og Procida tilbagelægger du 20 km.

For at tage med båd fra Napoli til Procida, kan du finde priser fra 127 kr. for den laveste, til 492 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 239 kr..

Den første færge afgår fra Napoli kl. 06:00 til Procida.

Den sidste færge til Procida afgår normalt fra Napoli kl. 12:30.

Hvordan er en færgeoverfart fra Napoli til Procida?

Hvis det er første gang, du tager færgen, er det ikke let at forestille sig, hvordan en Napoli til Procida overfart til søs er. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Napoli til udstigning i Procida, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Medmar, Caremar og SNAV' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Napoli og Procida.

Ombordstigning i Napoli

Før din Napoli Procida færgetur begynder, er her de få skridt, du skal tage før du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Napoli havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Napoli inden for den tidsfrist, som Medmar, Caremar eller SNAV har fastsat. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Napoli - Procida / I færgeterminalen i Napoli skal du kigge efter Medmar, Caremar eller SNAV-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. I bil er processen den samme, men direkte fra indskibningsbanerne. Du bliver i dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Procida / Fra færgeterminalen i Napoli vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I bil skal du følge Medmar, Caremar eller SNAV-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Overfart fra Napoli til Procida: om bord på skibet...

Om bord på SNAV, Caremar eller Medmar-skibet kan du vælge dine aktiviteter alt efter dine præferencer! Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Procida er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Procida:

  • Procida Harbour er i sigte / Du vil ikke kunne komme ind i garagen, før besætningen har opfordret dig til at komme ind i garagen. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Procida havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Napoli til Procida i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Procida.
  • Forlad skibet, og Procida er din / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Procida havn kan give dig en kontrol. Endelig er din ferie i Procida begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt