Anbefalet rute
Napoli
Rejs direkte til Santa Maria Salina med færge
Santa Maria Salina
Se priser
Alternative ruter
Napoli
Rejs med færge til Panarea
Panarea
Rejs med færge til Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Napoli til Santa Maria Salina?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Napoli til Santa Maria Salina? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Napoli til Santa Maria Salina er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Napoli til Santa Maria Salina, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Napoli til Santa Maria Salina.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines, så du kan finde det Napoli Santa Maria Salina færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Alilauro, Siremar eller SNAV tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Napoli til Santa Maria Salina, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Napoli - Santa Maria Salina

Afgangshavn
Napoli
Italien
Campania
Ankomsthavn
Santa Maria Salina
Italien
Æoliske Øer
Afstand
259 km
Færgeselskaber
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Hyppighed af overfarter
14 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
5 timer 40 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Napoli Santa Maria Salina: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Napoli til Santa Maria Salina, kan du finde billetter fra 433 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2208 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Napoli til Santa Maria Salina, er 1134 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Napoli til Santa Maria Salina er 9 timer 59 minutter. De langsomste færger vil være 12 timer 40 minutter om at nå Santa Maria Salina, mens de hurtigste både vil ankomme til Santa Maria Salina på 5 timer 35 minutter. Den første færge forlader havnen i Napoli kl. 14:30. Den sidste båd til Santa Maria Salina afgår fra havnen i Napoli kl. 20:00.

Gennemsnitspris for Napoli til Santa Maria Salina færgeoverfart
1134 kr.
Prisinterval på færger Napoli Santa Maria Salina (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
433 kr. - 2208 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Napoli Santa Maria Salina
9 timer 59 minutter
Afgangstid for første færge til Santa Maria Salina
14:30
Tidspunkt for sidste færge til Santa Maria Salina
20:00
Ankomsttid for første færge til Santa Maria Salina
08:20
Ankomsttid for sidste færge til Santa Maria Salina
20:05

Hvorfor tage færgen fra Napoli til Santa Maria Salina?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Napoli til Santa Maria Salina være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Santa Maria Salina. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Napoli til Santa Maria Salina er en ideel måde at rejse på.

Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Napoli til Santa Maria Salina på. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Napoli-Santa Maria Salina-overfarten med SNAV, Siremar eller Alilauro-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En flyrejse vil aldrig give dig så mange tjenester under rejsen.
For et omsorgsfuldt personale
Under hele rejsen fra Napoli til Santa Maria Salina står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Napoli til Santa Maria Salina. Du kan finde et "informationssted" på skibet, for det meste på hoveddækket.
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Napoli Santa Maria Salina-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Alilauro, Siremar eller SNAV-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Santa Maria Salina allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Napoli og Santa Maria Salina?

Hvis du ønsker at rejse mellem Napoli og Santa Maria Salina med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Alilauro, Siremar eller SNAV, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Alilauro Napoli Santa Maria Salina
Alilauro
Alilauro er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer i Det Tyrrhenske Hav, herunder Ischia og Capri. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Santa Maria Salina priser og bestille en Alilauro billet mellem Napoli og Santa Maria Salina. Alilauro opererer 7 overfarter om ugen til Santa Maria Salina fra Napoli, og rejsetiden er 5 timer 40 minutter. Flere oplysninger om Alilauro
5 timer 40 minutter
7 overfarter om ugen
Siremar Napoli Santa Maria Salina
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Santa Maria Salina priser og bestille en Siremar billet mellem Napoli og Santa Maria Salina. Flere oplysninger om Siremar
SNAV Napoli Santa Maria Salina
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Napoli-Santa Maria Salina priser og bestille en SNAV billet mellem Napoli og Santa Maria Salina. SNAV opererer 7 overfarter om ugen til Santa Maria Salina fra Napoli, og rejsetiden er 5 timer 40 minutter. Flere oplysninger om SNAV
5 timer 40 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Napoli? Hvor ankommer bådene i Santa Maria Salina?

Afgangshavn i Napoli

Alilauro, Siremar eller SNAV færger afgår til Santa Maria Salina fra følgende havne i Napoli:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kort
Napoli Molo Angioino
Kort

Ankomsthavn i Santa Maria Salina

SNAV, Siremar eller Alilauro skibe ankommer til Santa Maria Salina fra følgende havne:

Salina
Kort
Andre alternative overfarter mellem Napoli og Santa Maria Salina
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Napoli til Santa Maria Salina, tager det mindst 5 timer 40 minutter at tilbagelægge de 259 km fra Napoli til Santa Maria Salina.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Napoli og Santa Maria Salina om vinteren) og af færgeselskabet (Alilauro, Siremar og SNAV). Der er i øjeblikket 14 overfarter om ugen fra Napoli til Santa Maria Salina.

Der er 3 rederier, der forbinder Napoli og Santa Maria Salina: Alilauro, Siremar og SNAV.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Napoli Santa Maria Salina booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Napoli og Santa Maria Salina tilbagelægger du 259 km.

For at tage med båd fra Napoli til Santa Maria Salina, kan du finde priser fra 433 kr. for den laveste, til 2208 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 1134 kr..

Den første færge afgår fra Napoli kl. 14:30 til Santa Maria Salina.

Den sidste færge til Santa Maria Salina afgår normalt fra Napoli kl. 20:00.

Hvordan er en færgeoverfart fra Napoli til Santa Maria Salina?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Napoli og Santa Maria Salina ville være. For at hjælpe dig med bedre at kunne sætte dig ind i oplevelsen af et krydstogt i Napoli Santa Maria Salina med Siremar, Alilauro, SNAV eller Liberty Lines har vi beskrevet de forskellige etaper af rejsen fra ombordstigning i Napoli til landgang i Santa Maria Salina. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Napoli og Santa Maria Salina.

Afgang fra Napoli med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Napoli Santa Maria Salina-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Napoli havn / Du skal ankomme i havnen i Napoli i god tid. Tjek venligst dette med dit SNAV, Siremar eller Alilauro-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Napoli - Santa Maria Salina / Gå til SNAV, Siremar eller Alilauro-skranken i færgeterminalen i Napoli for at tjekke ind med dit pas eller id-kort og dit reservationsnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Ombordstigning på skibet til Santa Maria Salina / Fra færgeterminalen i Napoli vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra Alilauro, Siremar eller SNAV fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Om bord på færgen fra Napoli til Santa Maria Salina

På skibet fra Alilauro, Siremar eller SNAV har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Færgens ankomst til Santa Maria Salina

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Santa Maria Salina:

  • Anløb af Santa Maria Salina Harbour / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Santa Maria Salina Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Santa Maria Salina havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Hvis du er rejst fra Napoli til Santa Maria Salina i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Santa Maria Salina.
  • Forlad skibet og udforsk Santa Maria Salina / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. En toldkontrol kan ikke udelukkes i Santa Maria Salina. Endelig begynder dit ophold i Santa Maria Salina for alvor!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt