Naxos
Rejs direkte til Kimolos med færge
Kimolos
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Naxos til Kimolos?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Naxos til Kimolos? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Naxos til Kimolos er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Naxos til Kimolos, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Naxos til Kimolos.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Naxos Kimolos færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Naxos til Kimolos, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Naxos - Kimolos

Afgangshavn
Naxos
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Kimolos
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
79 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Hellenic Seaways
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Naxos til Kimolos?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Naxos til Kimolos være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Kimolos. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Naxos til Kimolos er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. Du vil nyde en 360-graders udsigt over havet fra havnen i Naxos til Kimolos, uanset om du spiser frokost eller slapper af i en af skibets lounger. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Du får meget mere hvile end i bilen
Det er ikke særlig afslappende at køre i kilometervis, især ikke hvis man dertil lægger risikoen for trafikpropper og ulykker. Naxos Kimolos-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra ANEK Lines eller Hellenic Seaways er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Kimolos helt afslappet.
Det er ikke noget problem at transportere din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Men på en færge har du ikke dette problem: din cykel læsses direkte ind i skibets store garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Naxos-Kimolos i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Kimolos for at komme af båden.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Naxos og Kimolos?

Hvis du ønsker at rejse mellem Naxos og Kimolos med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Naxos Kimolos
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Naxos-Kimolos og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Naxos-Kimolos priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Naxos og Kimolos. Flere oplysninger om ANEK Lines
Hellenic Seaways Naxos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Naxos-Kimolos priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Naxos og Kimolos. Flere oplysninger om Hellenic Seaways

Hvor afgår færgerne i Naxos? Hvor ankommer bådene i Kimolos?

Afgangshavn i Naxos

ANEK Lines eller Hellenic Seaways færger afgår til Kimolos fra følgende havne i Naxos:

Naxos
Kort

Ankomsthavn i Kimolos

Hellenic Seaways eller ANEK Lines skibe ankommer til Kimolos fra følgende havne:

Kimolos
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Naxos og Kimolos: ANEK Lines og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Naxos og Kimolos tilbagelægger du 79 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt