Rejser med færge fra Nice til Italien

At rejse med færge fra Nice til Italien er et fremragende valg! Nice-Italien-færger drives af 1 rederier (Corsica Ferries), der betjener havnene i Porto Torres, Golfo Aranci, Trapani og Nice.

For at være sikker på at finde en billig Nice Italien bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Corsica Ferries.

Med en samlet frekvens på over 1 overfarter om ugen, afhængigt af årstiden, har du masser af muligheder for at planlægge din Nice Italien bådtur.

Færge Nice Italien i tal

Lande
Frankrig
Italien
Antal overfarter
1 overfarter om ugen
Antal havne
4
Antal færgeforbindelser
3
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Nice Italien færgeruter

Leder du efter en færge fra Nice til Italien? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Nice og Italien på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Corsica Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Nice, Trapani, Golfo Aranci eller Porto Torres kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Nice og Italien, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Corsica Ferries. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 3 færgeruter mellem Nice og Italien!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Nice Italien - Billige bådbilletter

Guide til færgefart fra Nice til Italien

Italien: Færgerejse og opdagelse af landet

Dit valg af færgeselskab afhænger af dit afgangssted og din destination i Italien. De vigtigste færgeselskaber i Italien er Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries og SNAV. De tilbyder alle regelmæssige overfarter til større italienske destinationer som Napoli, Venedig, Sicilien og Sardinien. Det er vigtigt at bestille din færgebillet på forhånd, især i højsæsonen, for at undgå ulejligheden ved ikke at have en ledig plads.

Hvad angår havne, har Italien mange havne, hvor færgeselskaber opererer. Blandt de vigtigste er havnene i Genova, Livorno, Civitavecchia, Napoli og Venedig. Disse havne har mange faciliteter for de rejsende, f.eks. caféer, restauranter, butikker og parkeringspladser.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None