Rejser med færge fra Nynashamn til Gotland

At rejse med færge fra Nynashamn til Gotland er et fremragende valg! Nynashamn-Gotland-færger drives af 1 rederier (Destination Gotland), der betjener havnene i Visby og Nynashamn.

For at være sikker på at finde en billig Nynashamn Gotland bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Destination Gotland.

Færge Nynashamn Gotland i tal

Lande
Sverige
Antal overfarter
6 overfarter om dagen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Nynashamn Gotland færgeruter

Leder du efter en færge fra Nynashamn til Gotland? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Nynashamn og Gotland på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Destination Gotland tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Nynashamn eller Visby kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Nynashamn og Gotland, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Destination Gotland. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Nynashamn og Gotland!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Nynashamn Gotland - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Nynashamn til Gotland

Gotland: Ankomst med færge fra Nynashamn og udforskning af regionen

Havnene i Nynäshamn og Oskarshamn er de vigtigste afgangssteder for færger til Gotland. Hvis du rejser fra Stockholm, er Nynäshamn dit bedste valg, da det kun er en times kørsel væk. Destination Gotland-færger afgår regelmæssigt fra begge havne og tilbyder fleksible og overkommelige rejsemuligheder.

Når du er om bord, kan du nyde den panoramiske udsigt over Østersøen, mens du slapper af i de komfortable fællesområder. Hvis du rejser om sommeren, kan du også nyde de udendørs terrasser, hvor du kan nyde solen og havluften.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None