Anbefalet rute
Olbia
Rejs direkte til Civitavecchia med færge
Civitavecchia
Se priser
Alternative ruter
Olbia
Rejs med fly til Rom
Rom
Rejs med tog, bus, samkørsel til Civitavecchia
Civitavecchia
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Olbia til Civitavecchia?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Olbia til Civitavecchia? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Olbia til Civitavecchia er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Olbia til Civitavecchia, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Olbia til Civitavecchia.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci eller Saremar, så du kan finde det Olbia Civitavecchia færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Olbia til Civitavecchia, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Olbia - Civitavecchia

Afgangshavn
Olbia
Italien
Sardinien
Ankomsthavn
Civitavecchia
Italien
Latium
Afstand
231 km
Færgeselskaber
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
5 timer 30 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Olbia Civitavecchia: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Olbia til Civitavecchia, kan du finde billetter fra 149 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 2693 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Olbia til Civitavecchia, er 813 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Olbia til Civitavecchia er 7 timer 2 minutter. De langsomste færger vil være 8 timer 30 minutter om at nå Civitavecchia, mens de hurtigste både vil ankomme til Civitavecchia på 5 timer 30 minutter. Den første færge forlader havnen i Olbia kl. 01:00. Den sidste båd til Civitavecchia afgår fra havnen i Olbia kl. 23:59.

Gennemsnitspris for Olbia til Civitavecchia færgeoverfart
813 kr.
Prisinterval på færger Olbia Civitavecchia (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
149 kr. - 2693 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Olbia Civitavecchia
7 timer 2 minutter
Afgangstid for første færge til Civitavecchia
01:00
Tidspunkt for sidste færge til Civitavecchia
23:59
Ankomsttid for første færge til Civitavecchia
06:00
Ankomsttid for sidste færge til Civitavecchia
21:00

Hvorfor tage færgen fra Olbia til Civitavecchia?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Olbia til Civitavecchia være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Civitavecchia. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Olbia til Civitavecchia er en ideel måde at rejse på.

For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Olbia Civitavecchia-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Overalt giver store vinduer dig en ekstraordinær udsigt over det azurblå hav, så du kan få mest muligt ud af dets beroligende kraft.
Du behøver ikke at bekymre dig om at rejse med din cykel
I tog, bus eller fly er det ofte meget kompliceret og nogle gange umuligt at rejse med denne besværlige følgesvend: din cykel. Dette er ikke tilfældet på færgen. Som ethvert andet køretøj bliver din tohjulede cykel parkeret i skibets garage. Her kan du lade den stå under hele overfarten Olbia-Civitavecchia i fuld sikkerhed og uden at frygte, at den bliver beskadiget. Du stiger på din cykel i Civitavecchia for at komme af båden.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Hvis man sammenligner hastigheden, er flyet helt sikkert den hurtigste måde at komme fra Olbia til Civitavecchia på. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Olbia-Civitavecchia-overfarten med Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. En helt anden oplevelse end at flyve!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Olbia og Civitavecchia?

Hvis du ønsker at rejse mellem Olbia og Civitavecchia med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Grimaldi Lines Olbia Civitavecchia
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines blev etableret i 1947 og har hjemsted i Napoli, Italien. Selskabet tilbyder færgefart til flere destinationer i Europa og Nordafrika. På Vivanoda kan du sammenligne Olbia-Civitavecchia priser og bestille en Grimaldi Lines billet mellem Olbia og Civitavecchia. Grimaldi Lines opererer 6 overfarter om ugen til Civitavecchia fra Olbia, og rejsetiden er 6 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Grimaldi Lines
6 timer 30 minutter
6 overfarter om ugen
Tirrenia di Navigazione Olbia Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione er et færgeselskab med hjemsted i Cagliari, Sardinien. Selskabet blev grundlagt i 1946 og tilbyder overfarter til flere destinationer i Italien og på Sardinien. På Vivanoda kan du sammenligne Olbia-Civitavecchia priser og bestille en Tirrenia di Navigazione billet mellem Olbia og Civitavecchia. Tirrenia di Navigazione opererer 3 overfarter om dagen til Civitavecchia fra Olbia, og rejsetiden er 5 timer 30 minutter. Flere oplysninger om Tirrenia di Navigazione
5 timer 30 minutter
3 overfarter om dagen
Saremar Olbia Civitavecchia
Saremar
Færgeselskabet Saremar driver overfarter i Italien og især søforbindelser mellem havnene i Olbia og Civitavecchia. På Vivanoda kan du sammenligne Olbia-Civitavecchia priser og bestille en Saremar billet mellem Olbia og Civitavecchia. Flere oplysninger om Saremar
SNAV Olbia Civitavecchia
SNAV
SNAV er et italiensk baseret færgeselskab, der tilbyder færgefart mellem de italienske øer og havne på det italienske fastland samt internationale forbindelser til Kroatien og Albanien. På Vivanoda kan du sammenligne Olbia-Civitavecchia priser og bestille en SNAV billet mellem Olbia og Civitavecchia. Flere oplysninger om SNAV
Moby Lines Olbia Civitavecchia
Moby Lines
Moby Lines er et italiensk færgeselskab, der har betjent Sardinien og Korsika fra Italien siden 1959. Hvordan bestiller jeg en Moby Lines Olbia Civitavecchia overfart? Ved at bruge Vivanoda og dens multi-transport søgemaskine! På Vivanoda kan du sammenligne Olbia-Civitavecchia priser og bestille en Moby Lines billet mellem Olbia og Civitavecchia. Flere oplysninger om Moby Lines
Grandi Navi Veloci Olbia Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci er et italiensk selskab og en af de førende inden for passagertransport i Middelhavet. Det betjener Italien (Sicilien og Sardinien), Spanien, Tunesien, Algeriet, Frankrig og Marokko. På Vivanoda kan du sammenligne Olbia-Civitavecchia priser og bestille en Grandi Navi Veloci billet mellem Olbia og Civitavecchia. Flere oplysninger om Grandi Navi Veloci

Hvor afgår færgerne i Olbia? Hvor ankommer bådene i Civitavecchia?

Afgangshavn i Olbia

Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci færger afgår til Civitavecchia fra følgende havne i Olbia:

Olbia
Kort

Ankomsthavn i Civitavecchia

Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines skibe ankommer til Civitavecchia fra følgende havne:

Civitavecchia
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Olbia til Civitavecchia, tager det mindst 5 timer 30 minutter at tilbagelægge de 231 km fra Olbia til Civitavecchia.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Olbia og Civitavecchia om vinteren) og af færgeselskabet (Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines og Grandi Navi Veloci). Der er i øjeblikket 4 overfarter om dagen fra Olbia til Civitavecchia.

Der er 6 rederier, der forbinder Olbia og Civitavecchia: Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines og Grandi Navi Veloci.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Olbia Civitavecchia booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Olbia og Civitavecchia tilbagelægger du 231 km.

For at tage med båd fra Olbia til Civitavecchia, kan du finde priser fra 149 kr. for den laveste, til 2693 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 813 kr..

Den første færge afgår fra Olbia kl. 01:00 til Civitavecchia.

Den sidste færge til Civitavecchia afgår normalt fra Olbia kl. 23:59.

Hvordan er en færgeoverfart fra Olbia til Civitavecchia?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Olbia og Civitavecchia ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Olbia til udstigning i Civitavecchia, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci og Saremar' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Olbia og Civitavecchia.

Klar til ombordstigning i Olbia

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Olbia Civitavecchia-færge begynder:

  • Ankomsttidspunkt i Olbia havn / Du skal ankomme i havnen i Olbia i god tid. Tjek venligst dette med dit Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning til overfarten Olbia - Civitavecchia / I Olbia skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines-billetkontoret i Olbia-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Civitavecchia / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Olbia, der opfordrer dig til at gå om bord. Hvis du rejser i bil, vil Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione eller Grimaldi Lines' personale give dig instruktioner om, hvordan du stiger om bord og parkerer dit køretøj på skibet.

Om bord på skibet mellem Olbia og Civitavecchia

På skibet fra Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines eller Grandi Navi Veloci har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Civitavecchia er i sigte, udstigning nært forestående!

Her er nogle oplysninger om udstigning i Civitavecchia:

  • Færgen sejler ind i Civitavecchia Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Det er bedst at vente på yderdækket for at se færgen manøvrere ind i Civitavecchia havn.
  • Forlad din kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Civitavecchia Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Civitavecchia / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. Toldpersonalet i Civitavecchia havn kan give dig en kontrol. Endelig forlader du havnen, og Civitavecchia venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt