Ons
Rejs direkte til Bueu med færge
Bueu
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ons til Bueu?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ons til Bueu? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ons til Bueu er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ons til Bueu, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ons til Bueu.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons eller Naviera Nabia, så du kan finde det Ons Bueu færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons eller Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ons til Bueu, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ons - Bueu

Afgangshavn
Ons
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Bueu
Spanien
Galicien
Afstand
13 km
Færgeselskaber
Mar de Ons, Naviera Nabia
Hyppighed af overfarter
6 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Ons til Bueu?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ons til Bueu være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Bueu. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ons til Bueu er en ideel måde at rejse på.

At tage sig tid bliver en fornøjelse
Det er velkendt, at vi lever i et samfund, hvor alting skal gå hurtigt, hurtigere og hurtigere. Om bord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-færge vil du nyde en jævn start fra Ons og sejle med mindre end 40 km/t til Bueu. Alle skibe er udstyret med et væld af tjenester (bar, restauranter, lounges, underholdning osv...). Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Bueu, for oplevelsen er så behagelig!
Det er meget mindre kedeligt end på flyet
Som en generel regel er en tur fra Ons til Bueu meget hurtigere med fly. Problemet er, at man sidder fast i sit sæde i flere timer. Under Ons Bueu-færgeoverfarten med Naviera Nabia eller Mar de Ons er der utallige muligheder for at nyde restauranter og barer eller for at slentre og solbade på et promenadedæk... En helt anden oplevelse end at flyve!
Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Ons Bueu-færgeturen med færge er det stik modsatte. Om bord, afhængigt af hvilket Mar de Ons eller Naviera Nabia-skib der er i drift, er alt designet til at give dig tid til at slappe af i roen i de komfortable liggestole, til at slappe af på yderdækkene, til at underholde og til at have det sjovt. Du er sikker på at starte din ferie i Bueu allerede udhvilet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ons og Bueu?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ons og Bueu med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons eller Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Ons Bueu
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Ons-Bueu priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Ons og Bueu. Mar de Ons opererer 6 overfarter om ugen til Bueu fra Ons, og rejsetiden er 55 minutter. Flere oplysninger om Mar de Ons
55 minutter
6 overfarter om ugen
Naviera Nabia Ons Bueu
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ons og Bueu. På Vivanoda kan du sammenligne Ons-Bueu priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Ons og Bueu. Naviera Nabia opererer 5 overfarter om dagen til Bueu fra Ons, og rejsetiden er 50 minutter. Flere oplysninger om Naviera Nabia
50 minutter
5 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Ons? Hvor ankommer bådene i Bueu?

Afgangshavn i Ons

Mar de Ons eller Naviera Nabia færger afgår til Bueu fra følgende havne i Ons:

Ons Island
Kort

Ankomsthavn i Bueu

Naviera Nabia eller Mar de Ons skibe ankommer til Bueu fra følgende havne:

Bueu
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ons til Bueu, tager det mindst 50 minutter at tilbagelægge de 13 km fra Ons til Bueu.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ons og Bueu om vinteren) og af færgeselskabet (Mar de Ons og Naviera Nabia). Der er i øjeblikket 6 overfarter om dagen fra Ons til Bueu.

Der er 2 rederier, der forbinder Ons og Bueu: Mar de Ons og Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din overfart mellem Ons og Bueu tilbagelægger du 13 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt