Ons
Rejs direkte til Portonovo med færge
Portonovo
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Ons til Portonovo?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Ons til Portonovo? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Ons til Portonovo er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Ons til Portonovo, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Ons til Portonovo.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Mar de Ons eller Naviera Nabia, så du kan finde det Ons Portonovo færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Mar de Ons eller Naviera Nabia tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Ons til Portonovo, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Ons - Portonovo

Afgangshavn
Ons
Spanien
Galicien
Ankomsthavn
Portonovo
Spanien
Galicien
Afstand
9 km
Færgeselskaber
Mar de Ons, Naviera Nabia
Hyppighed af overfarter
5 overfarter om dagen
Mindste overfartstid
20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Ons til Portonovo?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Ons til Portonovo være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Portonovo. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Ons til Portonovo er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
På grund af den forhøjede årvågenhed, der kræves for at køre bil på lange ture, er bilkørsel udmattende. Ons Portonovo-færgeturen med færge er det stik modsatte. Færgerne fra Mar de Ons eller Naviera Nabia er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Der er ingen tvivl om, at du ankommer til Portonovo helt afslappet.
Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med andre transportformer er vi ofte begrænset til 1 bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage skal betales. Når du går om bord på en Mar de Ons eller Naviera Nabia-færge i Ons, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Portonovo. Det er dog værd at spørge Mar de Ons eller Naviera Nabia-personalet, om skibet har et bagageopbevaringsrum, hvor du kan lade din bagage stå, indtil du når frem til Portonovo.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Ons Portonovo-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Mar de Ons eller Naviera Nabia-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Ons og Portonovo?

Hvis du ønsker at rejse mellem Ons og Portonovo med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Mar de Ons eller Naviera Nabia, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Mar de Ons Ons Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons er et færgeselskab med base i Spanien, som tilbyder overfarter mellem de galiciske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Ons-Portonovo priser og bestille en Mar de Ons billet mellem Ons og Portonovo. Mar de Ons opererer 4 overfarter om ugen til Portonovo fra Ons, og rejsetiden er 30 minutter. Flere oplysninger om Mar de Ons
30 minutter
4 overfarter om ugen
Naviera Nabia Ons Portonovo
Naviera Nabia
Færgeselskabet Naviera Nabia driver overfarter i Spanien og især søforbindelser mellem havnene i Ons og Portonovo. På Vivanoda kan du sammenligne Ons-Portonovo priser og bestille en Naviera Nabia billet mellem Ons og Portonovo. Naviera Nabia opererer 4 overfarter om dagen til Portonovo fra Ons, og rejsetiden er 20 minutter. Flere oplysninger om Naviera Nabia
20 minutter
4 overfarter om dagen

Hvor afgår færgerne i Ons? Hvor ankommer bådene i Portonovo?

Afgangshavn i Ons

Mar de Ons eller Naviera Nabia færger afgår til Portonovo fra følgende havne i Ons:

Ons Island
Kort

Ankomsthavn i Portonovo

Naviera Nabia eller Mar de Ons skibe ankommer til Portonovo fra følgende havne:

Portonovo
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Ons til Portonovo, tager det mindst 20 minutter at tilbagelægge de 9 km fra Ons til Portonovo.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Ons og Portonovo om vinteren) og af færgeselskabet (Mar de Ons og Naviera Nabia). Der er i øjeblikket 5 overfarter om dagen fra Ons til Portonovo.

Der er 2 rederier, der forbinder Ons og Portonovo: Mar de Ons og Naviera Nabia.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Mar de Ons, Naviera Nabia.

Under din overfart mellem Ons og Portonovo tilbagelægger du 9 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt