Anbefalet rute
Oslo
Rejs direkte til Frederikshavn med færge
Frederikshavn
Se priser
Alternative ruter
Oslo
Rejs med bus, fly, tog til Göteborg
Göteborg
Rejs med færge til Frederikshavn
Frederikshavn
Se priser
Oslo
Rejs med fly til Aalborg
Aalborg
Rejs med tog til Frederikshavn
Frederikshavn
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Oslo til Frederikshavn?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Oslo til Frederikshavn? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Oslo til Frederikshavn er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Oslo til Frederikshavn, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Oslo til Frederikshavn.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som DFDS Seaways eller Stena Line, så du kan finde det Oslo Frederikshavn færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra DFDS Seaways eller Stena Line tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Oslo til Frederikshavn, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Oslo - Frederikshavn

Afgangshavn
Oslo
Norge
Ankomsthavn
Frederikshavn
Danmark
Afstand
275 km
Færgeselskaber
DFDS Seaways, Stena Line
Hyppighed af overfarter
7 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
11 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Oslo Frederikshavn: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Oslo til Frederikshavn, kan du finde billetter fra 366 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1828 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Oslo til Frederikshavn, er 865 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Oslo til Frederikshavn er 10 timer. De langsomste færger vil være 10 timer om at nå Frederikshavn, mens de hurtigste både vil ankomme til Frederikshavn på 10 timer. Den første færge forlader havnen i Oslo kl. 15:00.

Gennemsnitspris for Oslo til Frederikshavn færgeoverfart
865 kr.
Prisinterval på færger Oslo Frederikshavn (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
366 kr. - 1828 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Oslo Frederikshavn
10 timer
Afgangstid for første færge til Frederikshavn
15:00
Ankomsttid for første færge til Frederikshavn
01:00

Hvorfor tage færgen fra Oslo til Frederikshavn?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Oslo til Frederikshavn være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Frederikshavn. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Oslo til Frederikshavn er en ideel måde at rejse på.

For at få lidt havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. Under overfarten Oslo-Frederikshavn kan du gå ud på DFDS Seaways eller Stena Line-skibets udendørsarealer for at tage en dyb indånding af luften. En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Frederikshavn fuld af energi.
Du skal ikke kede dig om bord... i modsætning til flyet
Generelt set er flyet den hurtigste måde at komme til Frederikshavn eller et andet sted hen på, hvis man vil til Frederikshavn. Men du sidder fast i dit sæde, fastspændt af din sikkerhedssele, og der er næsten ingen mulighed for at rejse. På Oslo-Frederikshavn-overfarten med Stena Line eller DFDS Seaways-færgen har du derimod fuld frihed til at spise, gå, underholde eller hvile dig. Tjenesterne og frihedsniveauet under en flyvning er radikalt anderledes!
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
At rejse med færge er simpelthen den ideelle måde at rejse mellem Oslo og Frederikshavn på, når du er sammen med din familie og især med børn. Alt er enklere. Så snart du forlader Oslo, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Denne sejltur mellem Oslo og Frederikshavn vil forblive et uforglemmeligt øjeblik for dine børn.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Oslo og Frederikshavn?

Hvis du ønsker at rejse mellem Oslo og Frederikshavn med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder DFDS Seaways eller Stena Line, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

DFDS Seaways Oslo Frederikshavn
DFDS Seaways
DFDS Seaways er et færgeselskab med hovedsæde i København, Danmark, som tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Nordeuropa, herunder havnene i Dover, Antwerpen og Calais til Storbritannien, men også mellem havnene i Oslo og København, mellem havne i Norge og Sverige og andre havne i Europa. På Vivanoda kan du sammenligne Oslo-Frederikshavn priser og bestille en DFDS Seaways billet mellem Oslo og Frederikshavn. Flere oplysninger om DFDS Seaways
Stena Line Oslo Frederikshavn
Stena Line
Stena Line er et svenskbaseret færgeselskab, der tilbyder passager- og køretøjsfart mellem havne i Vesteuropa, herunder mellem havnene Harwich i Det Forenede Kongerige og Hook of Holland i Nederlandene, mellem Hull og Rotterdam og mellem Liverpool og Belfast i Nordirland. På Vivanoda kan du sammenligne Oslo-Frederikshavn priser og bestille en Stena Line billet mellem Oslo og Frederikshavn. Stena Line opererer 7 overfarter om ugen til Frederikshavn fra Oslo, og rejsetiden er 11 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Stena Line
11 timer 50 minutter
7 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Oslo? Hvor ankommer bådene i Frederikshavn?

Afgangshavn i Oslo

DFDS Seaways eller Stena Line færger afgår til Frederikshavn fra følgende havne i Oslo:

Color Line Terminalen Oslo
Kort
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Kort

Ankomsthavn i Frederikshavn

Stena Line eller DFDS Seaways skibe ankommer til Frederikshavn fra følgende havne:

Frederikshavn
Kort
Andre alternative overfarter mellem Oslo og Frederikshavn
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Oslo til Frederikshavn, tager det mindst 11 timer 50 minutter at tilbagelægge de 275 km fra Oslo til Frederikshavn.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Oslo og Frederikshavn om vinteren) og af færgeselskabet (DFDS Seaways og Stena Line). Der er i øjeblikket 7 overfarter om ugen fra Oslo til Frederikshavn.

Der er 2 rederier, der forbinder Oslo og Frederikshavn: DFDS Seaways og Stena Line.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af DFDS Seaways, Stena Line.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra DFDS Seaways, Stena Line på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Oslo Frederikshavn booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Oslo og Frederikshavn tilbagelægger du 275 km.

For at tage med båd fra Oslo til Frederikshavn, kan du finde priser fra 366 kr. for den laveste, til 1828 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 865 kr..

Den første færge afgår fra Oslo kl. 15:00 til Frederikshavn.

Din Oslo til Frederikshavn færge oplevelse

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Oslo og Frederikshavn ville være. Vi vil derfor beskrive denne unikke rejseoplevelse, fra ombordstigning i Oslo til udstigning i Frederikshavn, for at hjælpe dig med bedre at kunne projicere dig ind i DFDS Seaways og Stena Line' maritime verden. Du kan også finde nogle turist- og praktiske oplysninger om Oslo og Frederikshavn.

Afgang fra Oslo med færge

Her er de få trin, du skal tage, før din rejse med Oslo Frederikshavn-færge begynder:

  • Præsentation i havnen i Oslo / Du skal ankomme i havnen i Oslo i god tid. Tjek venligst dette med dit Stena Line eller DFDS Seaways-selskab. Efter dette tidspunkt kan rederiet nægte dig ombordstigning.
  • Indtjekning på overfarten Oslo - Frederikshavn / I Oslo skal du fremvise dine identitetspapirer (pas eller CNI) og bookingnummeret ved Stena Line eller DFDS Seaways-billetkontoret i Oslo-færgeterminalen. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Frederikshavn / Fra færgeterminalen i Oslo vil du blive opfordret til at gå om bord på færgen ved hjælp af de udsendte talemeddelelser. I dit køretøj vil personalet fra DFDS Seaways eller Stena Line fortsætte med at gå om bord linje for linje. Vent tålmodigt på, at det bliver din tur.

Livet om bord på færgen mellem Oslo og Frederikshavn

På skibet fra DFDS Seaways eller Stena Line har alle deres egen rejsefilosofi. Nogle vil slappe af i en af de liggende lounger, andre vil udnytte alle de tjenester, der tilbydes om bord, eller blot nyde udsigten over havet fra skibets dæk.

Frederikshavn er i sigte, udstigning nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Frederikshavn:

  • Færgen sejler ind i Frederikshavn Harbour / Du får lov til at vende tilbage til skibets garage, når færgen har lagt til kaj. Der er ingen grund til at skynde sig. Nyd i stedet ankomsten til Frederikshavn havn fra bådens dæk.
  • Hvis du befinder dig i en kahyt. / Du skal forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Frederikshavn Harbour.
  • Forlad skibet og udforsk Frederikshavn / Det går ret hurtigt at køre ud af skibets garage. Som fodgænger kommer du endnu hurtigere ud. I Frederikshavn kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig forlader du havnen, og Frederikshavn venter på dig!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt