Rejser med færge fra Oslo til Schleswig-Holstein

At rejse med færge fra Oslo til Schleswig-Holstein er et fremragende valg! Oslo-Schleswig-Holstein-færger drives af 1 rederier (Color Line), der betjener havnene i Kiel og Oslo.

For at være sikker på at finde en billig Oslo Schleswig-Holstein bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Color Line.

Færge Oslo Schleswig-Holstein i tal

Lande
Norge
Tyskland
Antal overfarter
10 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
1
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Oslo Schleswig-Holstein færgeruter

Leder du efter en færge fra Oslo til Schleswig-Holstein? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Oslo og Schleswig-Holstein på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Color Line tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Oslo eller Kiel kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Oslo og Schleswig-Holstein, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Color Line. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Oslo og Schleswig-Holstein!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Oslo Schleswig-Holstein - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Oslo til Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein: Ankomst med færge fra Oslo og udforskning af regionen

Den første by, du kan udforske, er Kiel, hovedstaden i Slesvig-Holsten. Kiel er kendt for sin travle havn, men har også mange interessante steder at besøge. Du kan gå en tur langs Kiellinie, en smuk strandpromenade, besøge byens maritime museum for at lære mere om regionens maritime historie eller beundre den berømte St. Nicholas-kirke, som tilbyder en betagende udsigt over byen fra sit tårn.

Tag derefter til Lübeck, en middelalderby, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Spadser gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel, og du vil blive ført tilbage i tiden. Husk at besøge det berømte Holstentor, byens symbol, og smag på en lokal delikatesse: mazipan, en lækker traditionel marcipan.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None