Rejser med færge fra Palermo til Toscana

At rejse med færge fra Palermo til Toscana er et fremragende valg! Palermo-Toscana-færger drives af 2 rederier (Grimaldi Lines eller Grandi Navi Veloci), der betjener havnene i Livorno og Palermo.

For at være sikker på at finde en billig Palermo Toscana bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Grimaldi Lines og Grandi Navi Veloci.

Færge Palermo Toscana i tal

Lande
Italien
Antal overfarter
3 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Palermo Toscana færgeruter

Leder du efter en færge fra Palermo til Toscana? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Palermo og Toscana på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Grandi Navi Veloci eller Grimaldi Lines tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Palermo eller Livorno kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Palermo og Toscana, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Grimaldi Lines eller Grandi Navi Veloci. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Palermo og Toscana!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Palermo Toscana - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Palermo til Toscana

Toscana: Ankomst med færge fra Palermo og udforskning af regionen

Firenze, hovedstaden i Toscana, er en kunstnerisk og kulturel skattekiste. Start dit besøg ved domkirken med den majestætiske kuppel af Brunelleschi. Tag derefter til Uffizi-galleriet for at beundre mesterværkerne fra renæssancen. Spadser gennem Oltrarno-distriktet for at opdage autentiske håndværksbutikker og trattoriaer.

Pisa er berømt for sit ikoniske skæve tårn, men der er masser af andre vidundere at opdage. Besøg Piazza dei Miracoli for at beundre katedralen og dåbskapellet. Spadser gennem de maleriske gader i byens centrum og oplev storslåede kirker og paladser.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None