Panarea
Rejs direkte til Filicudi med færge
Filicudi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Panarea til Filicudi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Panarea til Filicudi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Panarea til Filicudi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Panarea til Filicudi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Panarea til Filicudi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Liberty Lines eller Siremar, så du kan finde det Panarea Filicudi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Liberty Lines eller Siremar tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Panarea til Filicudi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Panarea - Filicudi

Afgangshavn
Panarea
Italien
Æoliske Øer
Ankomsthavn
Filicudi
Italien
Æoliske Øer
Afstand
44 km
Færgeselskaber
Liberty Lines, Siremar
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvorfor tage færgen fra Panarea til Filicudi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Panarea til Filicudi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Filicudi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Panarea til Filicudi er en ideel måde at rejse på.

Nyd den friske havluft
Havets sundhedsmæssige fordele har længe været bevist. I Panarea kan du, så snart du forlader havnen, gå en tur på dækket af Liberty Lines eller Siremar-båden og nyde havets brusen og den opkvikkende iltberigede havluft: en ægte thalassokur, der er meget effektiv til at ventilere lungerne! En følelse af velvære vil hurtigt få fat i dig. Dette vil gøre det muligt for dig at starte din ferie i Filicudi fuld af energi.
Nyd et meget opmærksomt personale
Under hele rejsen fra Panarea til Filicudi står en professionel og hjælpsom besætning til rådighed for at hjælpe dig under hele rejsen fra Panarea til Filicudi. Der er næsten altid en informationsskranke på skibets hoveddæk.
At tage sig tid bliver en fornøjelse
Vi lever i et samfund, hvor alting går hurtigere og hurtigere og hurtigere. Alligevel vil du nyde at sætte sejl fra Panarea på en Liberty Lines eller Siremar-færge, der tilbagelægger de 44 km til Filicudi med mindre end 40 km/t. Alle skibe er udstyret med lounger, restauranter, promenadedæk og nogle gange meget mere... Det er ikke umuligt, at du vil føle, at du er ankommet for hurtigt til Filicudi, for oplevelsen er så behagelig!

Hvilke selskaber opererer færger mellem Panarea og Filicudi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Panarea og Filicudi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Liberty Lines eller Siremar, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Liberty Lines Panarea Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines blev grundlagt i 1992 og har hjemsted i Palermo, Italien. Selskabet betjener de sicilianske øer og havne i Syditalien. På Vivanoda kan du sammenligne Panarea-Filicudi priser og bestille en Liberty Lines billet mellem Panarea og Filicudi. Flere oplysninger om Liberty Lines
Siremar Panarea Filicudi
Siremar
Siremar blev grundlagt i 1960 og har hovedsæde i Milazzo, Italien. Selskabet betjener De Æoliske Øer og havnene på Sicilien. På Vivanoda kan du sammenligne Panarea-Filicudi priser og bestille en Siremar billet mellem Panarea og Filicudi. Flere oplysninger om Siremar

Hvor afgår færgerne i Panarea? Hvor ankommer bådene i Filicudi?

Afgangshavn i Panarea

Liberty Lines eller Siremar færger afgår til Filicudi fra følgende havne i Panarea:

Panarea
Kort

Ankomsthavn i Filicudi

Siremar eller Liberty Lines skibe ankommer til Filicudi fra følgende havne:

Filicudi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Der er 2 rederier, der forbinder Panarea og Filicudi: Liberty Lines og Siremar.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Liberty Lines, Siremar.

Under din overfart mellem Panarea og Filicudi tilbagelægger du 44 km.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt