Paros
Rejs direkte til Anafi med færge
Anafi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Paros til Anafi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Paros til Anafi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Paros til Anafi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Paros til Anafi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Paros til Anafi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, så du kan finde det Paros Anafi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Paros til Anafi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Paros - Anafi

Afgangshavn
Paros
Grækenland
Cyclades Islands
Ankomsthavn
Anafi
Grækenland
Cyclades Islands
Afstand
98 km
Færgeselskaber
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
4 timer 50 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Paros Anafi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Paros til Anafi, kan du finde billetter fra 224 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 1388 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Paros til Anafi, er 716 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Paros til Anafi er 4 timer 56 minutter. De langsomste færger vil være 5 timer 15 minutter om at nå Anafi, mens de hurtigste både vil ankomme til Anafi på 4 timer 45 minutter. Den første færge forlader havnen i Paros kl. 10:10. Den sidste båd til Anafi afgår fra havnen i Paros kl. 23:05.

Gennemsnitspris for Paros til Anafi færgeoverfart
716 kr.
Prisinterval på færger Paros Anafi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
224 kr. - 1388 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Paros Anafi
4 timer 56 minutter
Afgangstid for første færge til Anafi
10:10
Tidspunkt for sidste færge til Anafi
23:05
Ankomsttid for første færge til Anafi
04:00
Ankomsttid for sidste færge til Anafi
17:05

Hvorfor tage færgen fra Paros til Anafi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Paros til Anafi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Anafi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Paros til Anafi er en ideel måde at rejse på.

Du får meget mere hvile end i bilen
Lange bilrejser er trættende og kræver konstant årvågenhed under kørslen. Omvendt er en Paros Anafi-færgetur med færge i Paros Anafi ultra afslappende. Færgerne fra ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets er indrettet med områder, der er dedikeret til afslapning eller underholdning: lounger eller kahytter, udendørs solarium, barer og restauranter ... Du ankommer til Anafi uden stress og helt afslappet.
For at nyde den utrolige havudsigt
Når vi er ved kysten, leder vi ofte efter steder, der tilbyder den bedste havudsigt. På Paros Anafi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Paros til Anafi som familie end med færge. Alt er nemmere. Så snart du forlader Paros, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Anafi flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Paros og Anafi vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Paros og Anafi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Paros og Anafi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

ANEK Lines Paros Anafi
ANEK Lines
Anek Lines er et græsk rederi, der driver ruten Paros-Anafi og andre skibslinjer mellem Italien og Grækenland og mellem mange græske øer. På Vivanoda kan du sammenligne Paros-Anafi priser og bestille en ANEK Lines billet mellem Paros og Anafi. Flere oplysninger om ANEK Lines
Blue Star Ferries Paros Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries er et græsk rederi, der sejler på ruten Paros-Anafi og andre indenlandske overfarter mellem det græske fastland og dets utallige øer (Kykladerne, Det Ioniske Hav, Kreta og Dodekaneserne). På Vivanoda kan du sammenligne Paros-Anafi priser og bestille en Blue Star Ferries billet mellem Paros og Anafi. Blue Star Ferries opererer 2 overfarter om ugen til Anafi fra Paros, og rejsetiden er 4 timer 50 minutter. Flere oplysninger om Blue Star Ferries
4 timer 50 minutter
2 overfarter om ugen
Sea Jets Paros Anafi
Sea Jets
Sea Jets er et græsk rederi, der blev oprettet i 1989. Det driver ca. 140 ruter mellem Piræus og Kreta og Kykladerne i øgruppen. På Vivanoda kan du sammenligne Paros-Anafi priser og bestille en Sea Jets billet mellem Paros og Anafi. Sea Jets opererer 2 overfarter om ugen til Anafi fra Paros, og rejsetiden er 9 timer. Flere oplysninger om Sea Jets
9 timer
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Paros? Hvor ankommer bådene i Anafi?

Afgangshavn i Paros

ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets færger afgår til Anafi fra følgende havne i Paros:

Paros
Kort

Ankomsthavn i Anafi

Sea Jets, Blue Star Ferries eller ANEK Lines skibe ankommer til Anafi fra følgende havne:

Anafi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Paros til Anafi, tager det mindst 4 timer 50 minutter at tilbagelægge de 98 km fra Paros til Anafi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Paros og Anafi om vinteren) og af færgeselskabet (ANEK Lines, Blue Star Ferries og Sea Jets). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Paros til Anafi.

Der er 3 rederier, der forbinder Paros og Anafi: ANEK Lines, Blue Star Ferries og Sea Jets.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Før du bestiller, kan du sammenligne priser fra ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets på vores hjemmeside Vivanoda. Derefter bestiller du din valgte overfart nemt og sikkert på vores partneres hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din Paros Anafi booking, kan du nemt gøre det ved at kontakte vores partner, der administrerer din booking. Bemærk, at nogle billetter, afhængigt af billetprisbetingelserne, ikke kan refunderes eller ændres. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, når du bestiller din billet.

Under din overfart mellem Paros og Anafi tilbagelægger du 98 km.

For at tage med båd fra Paros til Anafi, kan du finde priser fra 224 kr. for den laveste, til 1388 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 716 kr..

Den første færge afgår fra Paros kl. 10:10 til Anafi.

Den sidste færge til Anafi afgår normalt fra Paros kl. 23:05.

Hvordan er en færgeoverfart fra Paros til Anafi?

Hvis du aldrig har været på en færge før, er det svært at forestille sig, hvordan en dag på havet mellem Paros og Anafi ville være. For at hjælpe dig med at fordybe dig i stemningen på et færgekrydstogt med ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets forklarer vi dig her de forskellige etaper af rejsen, fra du går om bord på skibet i Paros til du går fra borde i Anafi. Du kan også finde praktiske oplysninger om Paros og Anafi.

Ombordstigning i Paros

Inden du tager af sted på din færgetur fra Paros Anafi til Paros, er her nogle trin, du skal tage, inden du går om bord:

  • Ankomsttidspunkt i Paros havn / Du skal ankomme til færgeterminalen i Paros inden for den tidsfrist, som ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets har fastsat. Efter dette tidspunkt er din reservation ikke længere garanteret.
  • Indtjekning på overfarten Paros - Anafi / I færgeterminalen i Paros skal du kigge efter ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-skranken og fremvise dit pas og bookingnummer. Hvis du rejser i bil, skal du stille dig i de reserverede baner. Indcheckningen sker direkte fra dit køretøj.
  • Om bord på færgen til Anafi / Hold øje med talemeddelelser i færgeterminalen i Paros, der opfordrer dig til at gå om bord. I bil skal du følge ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets-medarbejdernes anvisninger om at gå om bord og parkere dit køretøj om bord.

Om bord på færgen fra Paros til Anafi

På skibet fra ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Sea Jets har alle deres egen rejsefilosofi. Mens nogle vil være tilbøjelige til at slappe af i en hyggelig lounge, vil andre gerne shoppe i butikkerne eller spise i selvbetjeningsrestauranten.

Færgen nærmer sig Anafi, udstigning er nært forestående!

Endelig kan du finde oplysninger om færgens ankomst til Anafi:

  • Anafi Harbour er i sigte / Du kan ikke vende tilbage til dit køretøj, før færgen er kommet til ro og har lagt til kaj i Anafi Harbour. Der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du ønsker at vente, anbefaler vi, at du ser indsejlingen til Anafi Harbour fra yderdækkene.
  • Forlad din kahyt. / Hvis du er rejst fra Paros til Anafi i en komfortabel kahyt, skal du forlade din kahyt ca. en halv time før ankomsten til Anafi.
  • Forlad skibet og udforsk Anafi / Du kan relativt hurtigt få din bil ud af færgens store garage, når dørene er åbne. Det er endnu hurtigere som fodgænger. I Anafi kommer du sandsynligvis igennem en toldkontrol. Endelig er din ferie i Anafi begyndt!

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt