Patmos
Rejs direkte til Arki med færge
Arki
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Patmos til Arki?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Patmos til Arki? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Patmos til Arki er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Patmos til Arki, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Patmos til Arki.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways, så du kan finde det Patmos Arki færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Patmos til Arki, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Patmos - Arki

Afgangshavn
Patmos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Arki
Grækenland
Dodekaneserne
Afstand
19 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Hvilke selskaber opererer færger mellem Patmos og Arki?

Hvis du ønsker at rejse mellem Patmos og Arki med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Patmos Arki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Patmos-Arki priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Patmos og Arki. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways

Hvor afgår færgerne i Patmos? Hvor ankommer bådene i Arki?

Afgangshavn i Patmos

Dodekanisos Seaways færger afgår til Arki fra følgende havne i Patmos:

Patmos
Kort

Ankomsthavn i Arki

Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Arki fra følgende havne:

Arki
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt