Patmos
Rejs direkte til Fournoi med færge
Fournoi
Se priser

Hvordan kommer jeg med færgen fra Patmos til Fournoi?

Er du på udkig efter den ideelle billet til færgeoverfarten fra Patmos til Fournoi? Se ikke længere, du er kommet til det rette sted. At tage en færge fra Patmos til Fournoi er en bekvem og behagelig måde at rejse på.

Vi ved, at det kan være stressende at planlægge en færgeoverfart fra Patmos til Fournoi, og derfor gør vi vores bedste for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at bestille en færgebillet fra Patmos til Fournoi.

Med Vivanoda, vores brugervenlige platform, kan du sammenligne priser, ruter og tjenester fra forskellige færgeselskaber som Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, så du kan finde det Patmos Fournoi færgetilbud, der passer bedst til dine behov og dit budget, uanset om du rejser alene, som par eller med din familie.

De fleste skibe fra Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways tilbyder faciliteter om bord, såsom kahytter, restauranter, butikker, Wi-Fi og meget mere. De tilbyder ofte også faciliteter for bevægelseshæmmede personer.

For at finde de bedste tilbud på færger fra Patmos til Fournoi, skal du blot indtaste dine rejsedatoer og starte din søgning på Vivanoda.

Oplysninger om færgen Patmos - Fournoi

Afgangshavn
Patmos
Grækenland
Dodekaneserne
Ankomsthavn
Fournoi
Grækenland
Afstand
30 km
Færgeselskaber
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Hyppighed af overfarter
4 overfarter om ugen
Mindste overfartstid
1 timer 20 minutter
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Færge Patmos Fournoi: Priser, fartplan og varighed

Hvis du vil rejse med færge fra Patmos til Fournoi, kan du finde billetter fra 97 kr. for en person, hvis du rejser uden bil, til 783 kr., hvis du rejser med din bil. Den gennemsnitlige pris, vi har set på ruten Patmos til Fournoi, er 403 kr.. Den gennemsnitlige tid for en færgeoverfart fra Patmos til Fournoi er 1 timer 20 minutter. De langsomste færger vil være 1 timer 20 minutter om at nå Fournoi, mens de hurtigste både vil ankomme til Fournoi på 1 timer 20 minutter. Den første færge forlader havnen i Patmos kl. 01:10. Den sidste båd til Fournoi afgår fra havnen i Patmos kl. 15:20.

Gennemsnitspris for Patmos til Fournoi færgeoverfart
403 kr.
Prisinterval på færger Patmos Fournoi (Laveste pris for 1 passager og højeste pris for 1 passager og en bil)
97 kr. - 783 kr.
Gennemsnitlig overfartstid Patmos Fournoi
1 timer 20 minutter
Afgangstid for første færge til Fournoi
01:10
Tidspunkt for sidste færge til Fournoi
15:20
Ankomsttid for første færge til Fournoi
02:30
Ankomsttid for sidste færge til Fournoi
16:40

Hvorfor tage færgen fra Patmos til Fournoi?

Uanset om du rejser alene, som par eller med din familie, kan en færge fra Patmos til Fournoi være en bekvem og behagelig mulighed for at komme til Fournoi. Her er 3 grunde til, at vi mener, at færge fra Patmos til Fournoi er en ideel måde at rejse på.

Så du behøver ikke at bekymre dig om mængden af bagage
Med tog, bus eller fly er der ofte en overgrænse på 1 gratis bagagestykke, og hvert yderligere stykke bagage medfører en ekstra omkostning. Når du går om bord på en Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-færge i Patmos, kan du dog frit tage så meget bagage med, som du vil, så længe den er indeholdt i dit køretøj. Hvis du rejser uden bil, vil du være begrænset i dine bevægelser under hele rejsen til Fournoi. Mange skibe tilbyder dog bagageopbevaring til fodgængere. Tjek med Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways.
For at nyde den utrolige havudsigt
Hver gang vi tager på ferie ved kysten, leder vi efter den bedste udsigt over havet. På Patmos Fournoi-overfarten, uanset om du er på dækket, spiser i restauranten eller slapper af i de komfortable saloner på Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways-skibet, vil du simpelthen sidde på første række til det utrolige skue, som havet byder på. Restaurant, barer, lounges, kahytter, ... den storslåede udsigt over havet er allestedsnærværende om bord på skibet.
Fordi det er den ideelle måde at rejse med din familie på!
Hvis du har børn, er der ingen bedre måde at rejse fra Patmos til Fournoi som familie end med færge. Alt er enklere. Så snart du forlader Patmos, kan du forestille dig, at dine børn udforsker skibet, bruger lange perioder på at lege i legeområderne for børn eller i videospil og spillehaller (for teenagere), ser de nyeste film i biografen, deler et familiemåltid i restauranten, eller beundrer et trylleshow eller andre utallige aktiviteter. Om bord på færgen til Fournoi flyver tiden hurtigere, end man tror, og denne maritime oplevelse mellem Patmos og Fournoi vil forblive uforglemmelig for dine børn i lang tid.

Hvilke selskaber opererer færger mellem Patmos og Fournoi?

Hvis du ønsker at rejse mellem Patmos og Fournoi med færge, er der flere selskaber at vælge imellem, herunder Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways, som tilbyder regelmæssige tjenester mellem de to byer. Du kan finde flere oplysninger om de forskellige færgeselskaber på denne rute og deres afgangstider her.

Dodekanisos Seaways Patmos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways blev grundlagt i 1991 og har hjemsted på Rhodos i Grækenland. Selskabet betjener de Ægæiske øer og havne i Det Ioniske Hav. På Vivanoda kan du sammenligne Patmos-Fournoi priser og bestille en Dodekanisos Seaways billet mellem Patmos og Fournoi. Dodekanisos Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Fournoi fra Patmos, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Dodekanisos Seaways
1 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen
Hellenic Seaways Patmos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways blev grundlagt i 2000 og har hjemsted i Athen, Grækenland. Selskabet betjener de græske øer og den Ægæiske region. På Vivanoda kan du sammenligne Patmos-Fournoi priser og bestille en Hellenic Seaways billet mellem Patmos og Fournoi. Hellenic Seaways opererer 2 overfarter om ugen til Fournoi fra Patmos, og rejsetiden er 1 timer 20 minutter. Flere oplysninger om Hellenic Seaways
1 timer 20 minutter
2 overfarter om ugen

Hvor afgår færgerne i Patmos? Hvor ankommer bådene i Fournoi?

Afgangshavn i Patmos

Dodekanisos Seaways eller Hellenic Seaways færger afgår til Fournoi fra følgende havne i Patmos:

Patmos
Kort

Ankomsthavn i Fournoi

Hellenic Seaways eller Dodekanisos Seaways skibe ankommer til Fournoi fra følgende havne:

Fournoi
Kort
Søg efter færger
Søg og book overnatning

FAQ

Hvis du tager en færge fra Patmos til Fournoi, tager det mindst 1 timer 20 minutter at tilbagelægge de 30 km fra Patmos til Fournoi.

Det afhænger ofte af sæsonen (der er færre overfarter mellem Patmos og Fournoi om vinteren) og af færgeselskabet (Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways). Der er i øjeblikket 4 overfarter om ugen fra Patmos til Fournoi.

Der er 2 rederier, der forbinder Patmos og Fournoi: Dodekanisos Seaways og Hellenic Seaways.

Ja, absolut, direkte overfarter tilbydes af Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Under din overfart mellem Patmos og Fournoi tilbagelægger du 30 km.

For at tage med båd fra Patmos til Fournoi, kan du finde priser fra 97 kr. for den laveste, til 783 kr. for den højeste. Den gennemsnitlige pris, vi observerede, var 403 kr..

Den første færge afgår fra Patmos kl. 01:10 til Fournoi.

Den sidste færge til Fournoi afgår normalt fra Patmos kl. 15:20.

Søg filtre

Transportform
Afgangstider
Ankomsttidspunkt