Rejser med færge fra Patras til Marches

At rejse med færge fra Patras til Marches er et fremragende valg! Patras-Marches-færger drives af 2 rederier (Superfast Ferries eller Minoan Lines), der betjener havnene i Ancona og Patras.

For at være sikker på at finde en billig Patras Marches bådbillet, anbefaler vi, at du bruger vores søgemaskine, som sammenligner tilbud, priser og køreplaner fra Superfast Ferries og Minoan Lines.

Færge Patras Marches i tal

Lande
Grækenland
Italien
Antal overfarter
4 overfarter om ugen
Antal havne
2
Antal færgeforbindelser
1
Antal færgeselskaber
2
Søg efter færger
Søg og book overnatning

Alle Patras Marches færgeruter

Leder du efter en færge fra Patras til Marches? Oplev de mest populære ruter, der giver dig mulighed for at sejle mellem disse forskellige regioner. Uanset om du ønsker at nå øer, historiske havne eller maleriske strande, er færger en bekvem og behagelig måde at rejse mellem Patras og Marches på. Komfortable kahytter, restauranter om bord, biografer, børneaktiviteter ... færger fra Minoan Lines eller Superfast Ferries tilbyder fremragende faciliteter og service til hele familien.

For at planlægge din færgetur til Patras eller Ancona kan du bruge vores prissammenligningsværktøj til at finde de bedste tilbud på færgebilletter til Patras og Marches, som sparer dig tid og penge. Ved hjælp af vores brugervenlige prissammenligningsværktøj kan du finde tilbud og fartplaner fra en række færgeselskaber, herunder Superfast Ferries eller Minoan Lines. Der er helt sikkert et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Søg blandt 1 færgeruter mellem Patras og Marches!

Søg efter færger
Søg og book overnatning
Færge Patras Marches - Billige bådbilletter

Guide til en færge tur fra Patras til Marches

Marches: Ankomst med færge fra Patras og udforskning af regionen

  1. Ancona
    Regionens hovedstad, Ancona, er en must-see destination. Den travle havn er den ideelle base, hvorfra man kan begynde sin udforskning af Marche. Historieinteresserede vil elske byens romerske og middelalderlige arkitektur, især katedralen San Ciriaco og den storslåede Augustusbue. Og gå ikke glip af Forte Guasco med sin panoramaudsigt over havet.

  2. Urbino
    Kun en kort køretur fra Ancona ligger Urbino, en by med tidløs charme. Denne middelalderby er især berømt for sit hertugpalads, et mesterværk inden for italiensk renæssancearkitektur. Spadser gennem de maleriske gader, og besøg den berømte maler Rafaels fødested.

Søg efter færger
Søg og book overnatning

None

None
None
None